5 VPN më të mirë për Shfletuesin Puffin | Sigurt, Shfletim i Shpejtë në vitin 2020

Puffin Browser pretendon të shpejtoni shfletimin tuaj në internet duke përdorur cloud, duke rritur edhe sigurinë tuaj në internet.

Kjo arrihet nga ngarkimi i faqeve në internet në serverat cloud dhe dërgimi i të dhënave në pajisjen tuaj, duke izoluar kështu shfletuesin tuaj nga interneti më i gjerë dhe kërcënimet që ndodhen brenda.

A funksionon?

Puffin është sigurisht i shpejtë, dhe duke provuar popullaritetin – tani është në dispozicion në MacOS, Windows, iPhone dhe Android. Sidoqoftë, duke pritur të gjithë shfletimin tuaj në internet në re krijon çështje serioze të intimitetit dhe sigurisë.

Për të zvogëluar rrezikun tuaj, përdorni një VPN për të qëndruar i sigurt ndërsa përdorni Browser Puffin. Kjo garanton intimitetin, sigurinë dhe anonimitetin e plotë në internet, pa ngadalësuar internetin tuaj.

Udhëzues i shpejtë: VPN-të më të mira për Shfletuesin Puffin

1.NordVPN: Në përgjithësi, VPN me normë më të lartë dhe zgjedhja më e njohur me lexuesit tanë, NordVPN siguron intimitetin e klasës botërore në të gjitha pajisjet e Maojr.

2.ExpressVPN: Ky është VPN më i shpejtë në treg. ExpressVPN ka serverë në mbi 90 vende, duke dhënë shpejtësi, siguri dhe anonimitet.

3.CyberGhost: Kur ju duhet të mbroni pajisje të shumta menjëherë, CyberGhost jep lidhje të besueshme, të sigurt dhe instalim të lehtë.

4.Surfshark: Një VPN e pasur me karakteristika që ofron një përvojë tepër të personalizueshme me vlerë të madhe; Surfshark është një fitues.

5.PrivateVPN: Për të ardhurit nga VPN, PrivateVPN ofron një zgjidhje miqësore me buxhetin, të thjeshtë dhe efektive.

Qasja në Shfletuesin Puffin Me NordVPN

Pse keni nevojë për një VPN për Shfletuesin Puffin

Nëse po përdorni Browser Puffin, e merrni seriozisht sigurinë e internetit dhe shpejtoni.

Përfitimet që Puffin Browser pretendojnë në këtë drejtim, megjithatë, janë gjithashtu një detyrim. Duke përdorur shfletuesin, të gjithë tuajin aktiviteti përpunohet në serverë të largët, me të dhënat tuaja që kalojnë midis këtyre dhe pajisjes tuaj. Puffin Browser pretendon se të gjitha të dhënat janë të koduara dhe serverët janë të sigurt, por jeni akoma i prekshëm nga sulmet.

Puffin Browser gjithashtu nuk ofron cilësime të fuqishme të intimitetit si ato në një VPN. Fokusi i saj kryesor është shpejtësia. Si rezultat, faqet e internetit dhe gjurmuesit do të jenë në gjendje të përdorin shumë informacione bazuar në aktivitetin tuaj të shfletimit, përfshirë adresën tuaj IP.

Një VPN zgjidh këto shqetësime duke shtuar shtresa shtesë mbrojtjeje rreth të dhënave tuaja të Shfletuesit Puffin.

përdorim kriptimi i shkallës ushtarake, një VPN krijon një mbrojtës tunel rreth trafikut tuaj të internetit, duke e fshehur atë nga monitorimi, gjurmimi ose sulmi nga palët e jashtme.

Kriptimi shtesë është mbështetur nga Karakteristika të tjera shtesë të sigurisë VPN, si një politikë e rreptë e mos-logs, një ndërprerës automatik vrasës (në rast të çështjeve të lidhjes), protokolleve OpenVPN dhe IKEv2 / IPSec, dhe shumë më tepër.

Duke u lidhur në internet përmes një VPN me një bibliotekë globale të serverëve, gjithashtu mund të maskoni adresën tuaj IP dhe vendndodhjen fizike. Kombinimi i gjithë kësaj sigurie të shtuar krijon një mburojë të padepërtueshme, duke mbrojtur ju dhe të dhënat tuaja të Shfletuesit Puffin nga sulmet, rrjedhjet e të dhënave dhe shumë më tepër.

Qasja në Shfletuesin Puffin Me NordVPN

Kjo nuk është e gjitha që një VPN mund të bëjë

Në të njëjtën kohë është duke përmirësuar sigurinë dhe privatësinë e Shfletuesit Puffin, një VPN e mirë ofron një mori përfitimesh të tjera përdoruesve.

Kriptimi i shkallës ushtarake dhe mjetet e tjera të sigurisë, të përshkruara më sipër, vlejnë për çdo shfletues, pajisje dhe aktivitet në internet. Nëse jeni duke transmetuar filma, duke luajtur lojëra në internet, duke shkarkuar ose thjesht duke lexuar lajmet, a VPN ju mban të fshehur, të sigurt dhe anonim.

Farëdo që të bëni në internet, aktivitetet tuaja mbahen sekrete, duke ju mbrojtur nga dashuri i keq, ransomware, adware, ndjekja me qëllim të keq, sulmet DDoS, kërcënimet dhe ndjekja me qëllim të keq. Do të mbroheni nga reklamat e bezdisshme dhe mbikëqyrja e qeverisë.

Po kështu, duke u lidhur me internetin jashtë vendit tuaj, ju anashkaloni censurën dhe gjeo-kufizimet për përmbajtjen. Një VPN ju lejon të përdorni internetin “pa kufij”.

Ndërsa Puffin Browser tashmë është i shpejtë, një VPN bën gjithçka më të shpejtë. Duke fshehur aktivitetin tuaj në internet, ju shmangni goditjen e ISP – ngadalësimi i qëllimshëm i lidhjes tuaj të internetit për shkak të brezit të kufizuar. Farëdo që të bëni në internet, ju merrni shpejtësi të shpejtë, të qëndrueshme, të besueshme të lidhjes.

Vendosni të gjitha këto së bashku dhe është e qartë që një VPN do të bëjë një ndryshim të madh në jetën tuaj në internet. Për të përfituar nga gjithçka që kemi përshkruar, ju duhet një VPN e fuqishme që siguron siguri hermetike, pa ngadalësuar lidhjen tuaj.

Vetëm më të mirët janë të aftë për këtë.

Qasja në Shfletuesin Puffin Me NordVPN

VPN-të më të mira për Shfletuesin Puffin

1.NordVPN

NordVPN është VPN me vlerësim më të lartë në botë, dhe zgjedhja më e njohur për lexuesit tanë. Me 5,700+ serverë të sigurt globalisht dhe intimitet udhëheqës të industrisë, është e lehtë të kuptoni pse.

Aplikacione të lehtë për t’u përdorur në deri në 6 pajisje njëkohësisht të ruaj të sigurt kudo që shkon. Përdoruesit përfitojnë nga Kriptimi AES-256, një politikë e rreptë e mos-logs, një ndërprerës automatik vrasës, protokollet IKEv2 / IPSec dhe teknologjia ekskluzive e CyberSec e NordVPN – një shtresë tjetër e shtuar e mbrojtjes.

Shihni veten ndryshimin që bën kjo, pa një rrezik 30 ditë garanci për kthimin e parave.

NordVPN mund të zhbllokojë:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, iPlayer të BBC, Amazon Prime Video dhe Sling TV.

Mbështet përrua:

 • Po, serverë specialiteti P2P të disponueshëm.

NordVPN punon në këto pajisje:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome dhe Firefox. Compatibleshtë gjithashtu i pajtueshëm me ruterat.

Qasja në Shfletuesin Puffin Me NordVPN

2.ExpressVPN

Pajisjet ExpressVPN

VPN më e shpejtë në treg, ExpressVPN jep shpejtësi të jashtëzakonshme, me servera në 160 lokacione në 94 vende. Kudo që të jeni, do të shijoni internet të shpejtë dhe të sigurt në Browser Puffin, ose ndonjë tjetër.

ExpressVPN rezervon shpejtësinë e lidhjes së tij të pakrahasueshme me tiparet e intimitetit më të mira në klasë. Derisa duke kërkuar, shkarkuar ose transmetuar, ju merrni paqen e mendjes që vjen nga qenia krejtësisht të fshehura dhe anonime në internet. ExpressVPN mbron përdoruesit deri në 5 pajisje – duke ju mbajtur të sigurt në shtëpi, punë dhe rrugë.

Lexuesit tanë e duan këtë VPN. Mund ta provoni vetë, pa rrezik, me një 30 ditë garanci për kthimin e parave.

ExpressVPN mund të zhbllokojë:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN, dhe iPlayer të BBC.

Mbështet përrua:

 • Po, të gjithë serverët mbështesin aktivitetin e P2P.

ExpressVPN punon në këto pajisje:

 • Windows, macOS, Android, iOS, TV Android, Linux, Chrome dhe Firefox. Ajo gjithashtu ofron një aplikacion për t’u përdorur me disa ruterë.

Qasja në Shfletuesin Puffin me ExpressVPN

3.CyberGhost

Pajisjet CyberGhost

CyberGhost është zgjedhja ideale kur duhet siguroni më shumë se një pajisje me një VPN. Instalimi i këtij VPN është i lehtë dhe i shpejtë, duke ofruar tuajin siguria hermetike në të gjithë rrjetin tuaj.

Cilësimet tuaja VPN mund të ndahen menjëherë nëpër 7 pajisje, me instalimin ‘1-klikues’. Kjo do të thotë që ju të merrni CyberGhost shpejtësi mbresëlënëse, siguri të shkallës ushtarake dhe goditje të mrekullueshme të geobllokut në çdo pajisje brenda disa minutash. me 4,700+ serverë të sigurt në të gjithë globin, ju mund të shihni pse përdoruesit e vërtetë e vlerësojnë CyberGhost kaq shumë.

CyberGhost është aq i sigurt që nuk do të zhgënjeheni, përdoruesit e rinj janë të mbuluar nga një bujar Garanci për kthimin e parave prej 45 ditësh.

CyberGhost mund të zhbllokojë:

 • Profili i përkushtuar i transmetimit me serverë të optimizuar për: Netflix, iPlayer BBC, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, dhe të tjerët.

Mbështet përrua:

 • Po; profili i dedikuar tregon vendet dhe numrin e përdoruesve.

CyberGhost punon në këto pajisje:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux dhe Chrome.

Qasja në Shfletuesin Puffin Me CyberGhost

4.Surfshark

Pajisjet e sipërfaqes

Surfshark është yll në rritje i botës VPN, një ofrues i ri që ka arritur renditjen tonë për t’u bërë një nga VPN-të më të njohura në botë.

Ky VPN ofron vlerë e jashtëzakonshme, me një llogari të vetme që ofron mbrojtje të pakufizuar të pajisjes. Pasi të instalohet, përdoruesit e Surfshark mund rregulloje VPN për t’iu përshtatur nevojave të tyre të sakta. Karakteristikat e forta të sigurisë si kriptimi AES-256, një politikë e rreptë pa log-të, mbrojtja e rrjedhjeve DNS janë më tej të forcuara nga vetë mënyrat e pastra të Surfshark, NoB kufijtë dhe kamuflimit.

Mësoni më shumë rreth secilës nga këto karakteristika dhe performancën e përgjithshme të Surfshark, në shqyrtimin tonë të plotë. Ju gjithashtu mund të shihni vetë, me një rgaranci 30-ditore e kthimit të parave pa isk.

Surfshark mund të zhbllokojë:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video, dhe të tjerët.

Mbështet përrua:

 • Po, të gjithë serverët mbështesin aktivitetin e P2P.

Surfshark punon në këto pajisje:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome dhe Firefox.

Qasja në Shfletuesin Puffin Me Surfshark

5.PrivateVPN

Pajisjet PrivateVPN

Nëse jeni i ri për VPN dhe doni të provoni një të tillë, PrivateVPN është një opsion i thjeshtë, efektiv, miqësor me buxhetin për kohërat e para të VPN.

PrivateVPN u ofron përdoruesve mbështetje e jashtëzakonshme e klientit, me agjentë të gjallë në dispozicion 24/7 edhe para se të regjistroheni. Ata do t’ju udhëzojnë në çdo hap të përdorimit të VPN. PrivateVPN krenohet instalimi zgjat vetëm 1 minutë dhe ju jeni gati të shkoni, me siguri të jashtëzakonshme, shpejtësi mbresëlënëse dhe intimitet të plotë.

Mos u shqetësoni që PrivateVPN ka sakrifikuar privatësinë ose shpejtësinë në emër të thjeshtësisë dhe lehtësisë së përdorimit. Lexuesit tanë e rendisin këtë si një VPN të fuqishme dhe efektive. Përfitoni nga 30 ditë garanci për kthimin e parave ta provoni pa rrezik.

PrivateVPN mund të zhbllokojë:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video dhe iPlayer i BBC.

Mbështet përrua:

 • Po, të gjithë serverët mbështesin aktivitetin e P2P; lista e serverëve të optimizuar P2P të disponueshëm përmes aplikacionit.

PrivateVPN punon në këto pajisje:

 • Windows, macOS, Android dhe iOS.

Qasja në Shfletuesin Puffin Me PrivateVPN

përmbledhje

Puffin Browser ofron shpejtësi mbresëlënëse dhe karakteristika të integruara të sigurisë. Duke përdorur teknologjinë e reve, sigurisht që dallon nga konkurrentët në të dy aspektet.

Megjithatë, ekziston një kapje. Shfletuesi i uebit me bazë cloud i Puffin Browser i ekspozon përdoruesit ndaj kërcënimeve të shumta në internet dhe zvogëlon kontrollin tuaj mbi intimitetin tuaj të internetit.

Për të siguruar që siguria dhe privatësia juaj të mos komprometohen duke përdorur Browser Puffin, kombinojeni atë me një VPN të fuqishme. Një ofrues kryesor siNordVPN shton shumë shtresa shtesë të sigurisë, duke ju garantuar një përvojë më të sigurt, më anonime dhe të shpejtë në internet.

Qasja në Shfletuesin Puffin Me NordVPN

Leximi më tej

Ne kemi renditur shumë arsye për të cilat keni nevojë për një VPN, por ky është vetëm fillimi. Për të parë të gjitha ndryshimet që një VPN do të bëjë në jetën tuaj në internet, lexoni udhëzuesin tonë të plotë. 

Nëse jeni të shqetësuar për shpejtësinë, ne kemi testuar 100-të VPN dhe zgjodhëm 5 më të shpejtë. 

Akoma vendosni se cili VPN është perfekt për ju? Për t’ju ndihmuar, ne kemi zgjedhur ofertat më të mira VPN, zbritjet dhe kuponat në dispozicion.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me