10 shtesat më të mira të Kodit për Filmat & TV që funksionojnë në vitin 2020 [+ VIDEO]

Me Kodin, ju mund të vizatoni së bashku rrymat e shikimit nga një gamë e burimeve të ndryshme. Pasi të lidheni me këto burime përmes shtesave, ju keni të gjitha kanalet dhe shfaqjet tuaja të preferuara në një vend, të arritshme përmes një pulti.

Sidoqoftë, kërkimi i të gjitha rrjedhave të disponueshme në depo Kodi, për të mos përmendur shumë depo të jashtme kërkon kohë dhe një përpjekje të madhe, të gjitha për shpërblime në kundërshtim. Ndërsa përpilonim listën tonë, ne e gjetëm atë shumë depo kishin prishje të lidhjeve. Disa thjesht nuk ekzistojnë më, ndërsa të tjerët përmbajnë përmbajtje me cilësi të dobët ose aspak përmbajtje.

Për t’ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga Kodi dhe t’ju kurseni ca kohë dhe përpjekje, ne kemi krijuar një listë të shtesat më të mira të Kodit për filma dhe TV që aktualisht janë ende duke punuar.

Shtesa më të mira Kodi për Filma dhe TV

 1. IPlayer BBC
 2. YouTube
 3. Luajnë në Shfletuesin
 4. USTV Tani
 5. FilmRise
 6. kërcitje
 7. SnagFilms
 8. Viewster
 9. Filmat Big Star
 10. marrëveshje

Udhëzues i shpejtë për Instalimin e shtesave në Kodi

Para se të instaloni çdo shtesë në Kodi, madje edhe nga depoja zyrtare, duhet të konsideroni të investoni në një VPN me cilësi të lartë për të siguruar lidhjen tuaj. Një VPN ju mundëson hyr në përmbajtje gjeo-të kufizuar dhe ruajeni formën tuaj të viruseve, malware, hakerat dhe mbikëqyrjen e mundshme. Gjithmonë ekziston mundësia që shtesa të palëve të treta ose depo të jashtme mund të përmbajnë malware që mund të dëmtojnë privatësinë tuaj ose të dëmtojnë pajisjen tuaj.

Ne ju rekomandojmë NordVPNfor Kodi sepse ka një nga rrjetet më të mëdha të serverëve, siguri të patejkalueshme dhe shpejtësi që janë perfekte për transmetim. NordVPN gjithashtu mund të përdoret në një gamë të gjerë pajisjesh, kështu që, pavarësisht pajisjes që përdorni Kodi, ju jeni të mbrojtur dhe të aftë të keni qasje në përmbajtje gjeo-kufizuar. Ju mund të gjeni disa zbritje të shkëlqyera për NordVPN në faqen tonë të kuponit.

Merr 75% Ulje nga NordVPN Tani!

Pasi të keni instaluar dhe ekzekutuar VPN tuaj, thjesht ndiqni këto hapa për të instaluar shtesat tuaja:

Instalimi përmes depos zyrtare Kodi

 1. Hapni Kodi dhe klikoni në Shtesat
 2. Shkoni deri në këndin e majtë të faqes dhe klikoni në ikonën e kutisë
 3. Nga lista, kliko tek Instalimi nga depoja
 4. Klikoni – Shtesat e videos
 5. Gjeni kanalin që dëshironi nga lista (është sipas rendit alfabetik) dhe klikoni mbi të
 6. Klikoni Instalo dhe prisni për konfirmim që kjo ka qenë e suksesshme
 7. Navigoni përsëri në ekranin fillestar
 8. Gjeni kanalin tuaj dhe filloni të shikoni

Instalimi nga një depo e jashtme

Nëse po instaloni kanalin përmes një depoje të jashtme, atëherë duhet të bëni disa hapa shtesë.

 1. Hapni Kodi dhe klikoni në ikonën e mashtrimit në anën e sipërme të majtë të faqes
 2. Klikoni në menaxherin e skedarëve
 3. Shkoni poshtë te Shto Burimin dhe kliko dyfish
 4. Vendosni URL-në e depozitave dhe klikoni ok
 5. Vendosni emrin e depo dhe klikoni ok
 6. Navigoni përsëri në faqen kryesore dhe klikoni në ikonën e kutisë
 7. Klikoni në Instalim nga Zip
 8. Gjeni emrin e skedarit në listë dhe klikoni mbi të – prisni për konfirmimin që ka instaluar
 9. Kthehuni tek Instalimi nga depoja dhe plotësoni hapat 3 – 8 më lart me depon e re

Shtesa të Kodit të 2020 për Filmat dhe TV (që ende funksionojnë)

Vështirësia me Kodi qëndron në gjetjen e shtesave të punës. Depoja e vetë Kodi ka tendencë të jetë më e qëndrueshme, por përmbajtja që ju të gjeni atje është e kufizuar. Alternativa është të përdoret depo të jashtme. Këto janë më pak të qëndrueshme, dhe ju merrni përgjegjësinë e shtuar për të siguruar që rrymat që shtoni në Kodi janë të ligjshme.

Ne jemi këtu për të ndihmuar! Këtu është një listë e Shtesa Kodi që ende funksionojnë në vitin 2020. Ne kemi siguruar URL-në e depozitave kur është e nevojshme, si dhe çdo informacion shtesë që ju nevojitet për të filluar.

1. iPlayer BBC

bbciplayer

Oferta programim sipas kërkesës nga e gjithë BBC, duke ju lejuar të kapni shfaqjet tuaja të preferuara dhe të zbuloni perlat e reja. Ju duhet të vendoseni ose në Mbretërinë e Bashkuar (ose përdorni një VPN me serverat në Mbretërinë e Bashkuar) dhe të keni një licencë të vlefshme TV për të përdorur iPlayer BBC – mund t’ju kërkohet ta konfirmoni këtë para se të keni mundësi të përdorni programimin.

 • Repo: depo zyrtare Kodi
 • Emri: iPlayer WWW
 • VPN: lidheni me serverët në Mbretërinë e Bashkuar

2. YouTube

hyrje gjithçka që YouTube ka për të ofruarr, nga videot “Si të” deri te videoklipet dhe programet me gjatësi të plotë. Mos harroni se është përgjegjësia juaj për të kontrolluar statusin e të drejtave të autorit të filmave dhe shfaqjeve që ju gjeni.

 • Repo: depo zyrtare Kodi
 • Emri: YouTube
 • VPN: Lidhuni me serverët amerikanë për gamën më të gjerë të zgjedhjeve video

3. Luajnë në Shfletuesin

shfletuesi playon

hyrje filma dhe shfaqje nga SH.B.A. me opsionin për të regjistruar shfaqje dhe kaloni reklama. Ju gjithashtu mund të përdorni kanale të tilla si Netflix dhe Amazon përmes PlayOn, duke përdorur detajet e llogarisë tuaj ekzistuese. Për të hyrë në PlayOn përmes Kodi, duhet të shkarkoni së pari aplikacionin PlayOn. Ti mundesh qasje falas në shërbimet e PlayOn falas, por tiparet premium kërkojnë një abonim mujor.

 • Repo: depo zyrtare Kodi
 • Emri: PlayOn Shfletuesi
 • VPN: Lidhuni me serverët amerikanë

4. USTV Tani

UStvnow

Ky shërbim transmetimi është krijuar për personelin e shërbimit amerikan që janë postuar jashtë vendit. Ajo siguron hyrje në një gamë të lajme, argëtuese dhe kanale filmi. Ju duhet të krijoni një llogari me USTV për ta bërë atë të punojë në Kodi. Ekzistojnë tre pako të ndryshme në dispozicion, përfshirë një paketë themelore falas që ju lejon qasje në kanalet e hyrjes publike në SH.B.A..

 • Repo: depo zyrtare Kodi
 • Emri: USTV Tani
 • VPN: Ne u lidhëm me serverët amerikanë, por ai duhet të funksionojë në çdo vend ku janë postuar personeli i shërbimit amerikan

5. FilmRise

FilmRise është një transmetim ligjor i filmit që ofron qasje falas në katalogun e tij. Me mbi 7.500 tituj në dispozicion, duhet të jeni në gjendje të gjeni diçka për të parë.

 • Repo: depo zyrtare Kodi
 • Emri: FilmRise – YouTube (janë të listuara disa FilmRise, por ky është opsioni më i mirë)
 • VPN: Serverët amerikanë funksionuan mirë për ne.

6. Crackle

kërcitje

Crackle është pjesë e rrjetit Sony, duke ju dhënë qasje ligjore për një mori filmash që janë të licencuar nga Sony. Ekzistojnë disa versione të kësaj shtese që janë në dispozicion përmes depove të ndryshme. Depoja e Eracknaphobia ofron një version të shkëlqyeshëm pune.

 • Repo: redeneobux.com/sq/instal-eracknaphobia-repo-kodi-addon
 • Emri: Eracknaphobia
 • VPN: Serverët amerikanë funksionuan mirë për ne

7. SnagFilms

snagfilms

SnagFlims ofron një bibliotekë të mbi 5,000 shfaqje TV dhe filma, të gjitha këto janë të ligjshme për tu transmetuar. SnagFLims i përvetëson licencat për përmbajtjen që ofron dhe ua jep përdoruesve falas.

 • Repo: depo zyrtare Kodi
 • Emri: SnagFlims
 • VPN: Serverë amerikanë

8. Vëzhgues

viewster

Viewster është një shërbim streaming me qendër në Zvicër që ofron qasje falas në një mori shfaqjesh dhe filmash televizivë. Jo vetëm që shërbimi është i lirë për t’u përdorur, por është gjithashtu pa kufizime gjeo, do të thotë që ju mund ta shihni atë kudo që nuk ka censurë të rreptë.

 • Repo: depo zyrtare Kodi
 • Emri: Vëzhgues
 • VPN: Anydo vend që nuk ka censurë të rreptë të përmbajtjes (shmang Kinë, për shembull)

9. Filmat Big Star

bigstarmovies

Filmat Big Star janë një tjetër site film falas dhe legal. Ajo ofron filma dhe shfaqje televizive në një gamë të zhanreve, kështu që ka diçka që i përshtatet të gjithëve. Ndërsa shtesa përdor përmbajtje nga faqja zyrtare në faqen e internetit të Big Star Movies, ajo nuk është në depon zyrtare të Kodi. Ne kemi hasur në disa çështje të instalimit të kësaj faqe, por rezultatet ia vlen puna shtesë.

 • Repo: https://github.com/MetalChris/repository.metalchris/tree/zips/repository.metalchris. Nëse nuk mund ta arrini këtë të funksionojë, atëherë provoni të kërkoni nëpër “Të gjitha depot” në Kodi.
 • Emri: Metal Chris
 • VPN: Serverët amerikanë funksionojnë mirë

10. Besëlidhja

logoja e besës

Besëlidhja, zëvendësimi zyrtar i Eksodit, krenohet me një koleksion të madh të filmave dhe shfaqjeve televizive për kënaqësinë tuaj në transmetim. Azhurnohet shpesh, kështu që nuk duhet të keni asnjë problem për të gjetur saktësisht ato që ju po kërkoni. Instalimi mund të jetë pak i ndërlikuar, prandaj sigurohuni që të ndiqni hapat në videon tonë.

 • Repo: http://lazykodi.com/
 • Emri: Depo e Kodi Izraelit
 • VPN: Serverët amerikanë funksionojnë mirë

Në përfundim

Nëse dëshironi të gjitha kanalet tuaja të preferuara të transmetimit në një vend, atëherë Kodi është përgjigjja perfekte. Sidoqoftë, qasja në depo të jashtme dhe përmbajtja që ato përmbajnë mund të jenë në kundërshtim, prandaj durimi është sigurisht një përfitim.

Një VPN është gjithashtu një përfitim nëse dëshironi të siguroni që lidhja juaj të jetë e sigurt nga disa nga elementët më të rrezikshëm që mund të fshihen brenda depove dhe përmbajtjes që ato përmbajnë. dhe një VPN mund të bëjë shumë më tepër sesa të sigurosh lidhjen tënde gjatë shikimit të përmbajtjes përmes Kodi.

Për të mësuar më shumë rreth asaj që një VPN mund të bëjë për ju, lexoni Udhëzuesin tonë për VPN. Për të eksploruar tiparet e pesë VPN-ve më të mira në treg, drejtojuni vlerësimeve të ekspertëve tanë.

Merrni NordVPN Tani!

Postime të lidhura:

 • 5 VPN-të më të mira për Kodi Streaming
 • A është Kodi legal dhe i sigurt për t’u përdorur?
 • Si të instaloni Netflix në Kodi
 • 6 top VPN me të vërtetë të lira
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me