10 menaxherët më të mirë të fjalëkalimit të sigurt për vitin 2020

Drejtuesit e fjalëkalimeve janë supozohet të jetë një zgjidhje e lehtë në dhimbjen e kujtimit të të gjitha fjalëkalimeve të shërbimeve tuaja online – atyre që ju përdorni për argëtim, atyre që ju nevojiten për punë, dhe atyre që ju nevojiten për shërbime kritike, siç janë financat dhe kujdesi shëndetësor.

Epo, me mend se çfarë? Shumë menaxherë të fjalëkalimeve thjesht do t’ju ​​shkaktojë më shumë probleme me ndërfaqe të ndërlikuara dhe madje rrezikoni të dhënat tuaja, privatësinë dhe paratë.

Kjo eshte pse Unë kam analizuar dhe testuar 25 aplikacione kryesore të menaxherit të fjalëkalimeve për t’ju sjellë këtë: lista përfundimtare e 10 menaxherëve më të mirë me fjalëkalim.

I kam zgjedhur pas hulumtim i kujdesshëm bazuar në ato që janë me të vërtetë me rëndësi: siguria, transparenca, lehtësia e përdorimit, pajtueshmëria e shërbimeve dhe performanca e përgjithshme. Ready? Shkojme!

Me kohë të shkurtër? Këtu është udhëzuesi ynë i shpejtë.

 1. Dashlane: Shkëmbimi i sigurt i skedarëve, vlerësimet gjithëpërfshirëse të sigurisë në internet dhe alarmet e personalizuara të sigurisë ju ndihmojnë të qëndroni të vetëdijshëm për rreziqet e sigurisë sa më shpejt që ato ndodhin.
 2. portier: Mbron fjalëkalimet tuaja me kriptim hermetik dhe lejon forma të shumta të vërtetimit me dy faktorë për të mbajtur hakerat jashtë.
 3. NordPass: Kriptimi i fuqishëm, arkitektura me njohuri zero, dizajni miqësor ndaj përdoruesit, vërtetimi me dy faktorë dhe ruajtja e sigurt për shënimet tuaja private dhe informacionin e pagesës.
 4. LastPass: Kriptimi i fortë dhe dizajni miqësor për përdoruesit që përfshin një fjalëkalim dhe gjeneruesin e përdoruesit, si dhe një ruajtje të sigurt për kartën e kreditit dhe informacionin e sigurimit.
 5. 1Password: Kriptimi nga fundi në fund, dizajni me njohuri zero dhe teknologjia unike e WebCrypto garantojnë që fjalëkalimet tuaja të qëndrojnë private.
 • Dhe 5 menaxherë më të shkëlqyera me fjalëkalim!
 • Metodologjia: Whatfarë duhet të kërkoni në një menaxher të fjalëkalimeve?

Menaxherët më të mirë të sigurtë të fjalëkalimeve për vitin 2020

Këto dhjetë menaxherë të shkëlqyera me fjalëkalim janë të mbushur me të karakteristika të fuqishme, miqësore për përdoruesit për të siguruar që të dhënat tuaja më të ndjeshme mbeten të mbrojtura në çdo kohë.

1. Dashlane

Imazhi i shitësit të linjës dashnore

 • Platformat e mbështetura: Windows, macOS, Android, iOS dhe Linux.
 • Shfletuesit e mbështetur: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer dhe Edge.
 • Kriptimi: Keyelësi AES 256-bit me CBC-HMAC dhe një zgjedhje midis Argon2d ose PBKDF2-SHA2.

Dashlane ka një tërheqës, ndërfaqe miqësore për përdoruesit kjo e bën të lehtë gjenerimin e fjalëkalimeve të forta dhe ruajtjen e tyre në mënyrë të sigurt. Sapo të ruani një fjalëkalim, Dashlane automatikisht e mbush atë sa herë që të duhet për të kursyer kohë.

Përveç fjalëkalimeve, mund të përdorni Dashlane për të ruajtur informacione të tjera personale dhe detaje të pagesës, në mënyrë që të mos keni nevojë të vazhdoni të plotësoni forma të bezdisshme në internet. Gjithashtu ju lejon të ruani shënime, dokumente, bashkëngjitje dhe informacione të tjera të rëndësishme me veçorinë e tij të Shënimeve të Sigurta.

Ky menaxher i fjalëkalimit ju lejon të ndani letrat kredenciale tuaj me bashkëpunëtorët, familjen dhe miqtë. Ju nuk do të duhet as të jepni fjalëkalimet tuaja për të siguruar qasje.

Dashlane ju lejon të keni një qasje gjithëpërfshirëse Paneli i Identitetit që vlerëson statusin tuaj të sigurisë në internet dhe ju lejon të dini se ku mund të përmirësoheni në mënyrë që të bëheni më të sigurt me kohën.

Ajo madje monitoron rregullisht rrjetin e errët dhe ju dërgon njoftime të personalizuara nëse zbulon se të dhënat tuaja janë rrjedhur ose vjedhur.

Me Dashlane tipar i kontaktit urgjent, ju mund t’i jepni qasje llogarisë dikujt që e njihni dhe besoni. Kjo do të sigurojë që të dashurit tuaj të mund të hyjnë në llogaritë tuaja të rëndësishme në rast urgjence.

Ky menaxher i fjalëkalimit ofron një version falas që ju kufizon në një pajisje dhe ju lejon të kurseni deri në 50 fjalëkalime. Përditësimi në versionin premium ju lejon ruajtje të pakufizuar dhe pajisje, plus qasje në Dark Web Monitoring.

Dashlane gjithashtu ka një plan Premium Plus që siguron monitorimin e kredisë dhe Sigurimin e Vjedhjes së Identitetit. Ju mund të provoni planet premium me ato të Dashlane 30 ditë garanci për kthimin e parave.

Ruani fjalëkalimet tuaja me Dashlane!

2. Portier

portier

 • Platformat e mbështetura: Windows, macOS, Android, iOS dhe Linux.
 • Shfletuesit e mbështetur: Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer, Microsoft Edge dhe Opera.
 • Kriptimi: Keyelësi AES 256-bit me PBKDF2-SHA2.

Keeper është një menaxher efektiv i fjalëkalimeve që synon bizneset, por gjithashtu funksionon mirë si një menaxher i fjalëkalimeve personale. Softueri kaloi auditime të shumta të pavarura që konfirmoi që Keeper është i sigurt dhe i besueshëm.

Përdor një Arkitektura e sigurisë së njohurive me zero njohuri për të siguruar që askush, përfshirë mbajtësin, të mos ketë qasje në informacionin privat që i ruani me menaxherin e fjalëkalimit.

Mbajtësi gjithnjë i kripton të dhënat tuaja në pajisjen tuaj përpara se t’i dërgojë në Vault Security Vault të Keeper. Mënyra e vetme për të mos regjistruar dhe për të hyrë në të dhënat e ruajtura me Keeper është me Fjalëkalimin tuaj master, të cilit vetëm ju i keni qasje.

Nëse doni një shtresë shtesë të sigurisë, mund të përfitoni nga Keeper vërtetim shumë-faktor.

Keeper ofron vërtetimin tradicional me dy faktorë si dhe hyrjen biometrike dhe ADN-në e Keeper, e cila ju lejon të konfirmoni identitetin tuaj duke përdorur pajisjen tuaj Apple Watch ose Android Wear. Ju madje mund të përdorni gjurmët e gishtave për të hyrë në kasafortën tuaj të Keeper Prek ID në iPhone ose iPad tuaj.

Portieri ofron një plan i kufizuar falas që ju lejon të përdorni menaxherin e fjalëkalimit në një pajisje të lëvizshme me një kapak për ruajtjen e të dhënave 100MB.

Ti mundesh provoni Keeper Premium për përdorim personal me një provë 30-ditore falas. Gjyqi për planet e biznesit është 14 ditë. Nëse nuk paguani për një abonim pasi të mbarojë gjyqi, do të ktheheni automatikisht në planin e kufizuar falas.

Ruani fjalëkalimet tuaja me portier!

3. NordPass

Imazhi i shitësit NordPass

 • Platformat e mbështetura: Windows, macOS, Linux, iOS dhe Android.
 • Shfletuesit e mbështetur: Chrome, Firefox, Opera, Microsoft Edge, Brave dhe Vivaldi.
 • Kriptimi: XChaCha20 me Argon 2.

NordPass është një menaxher i fuqishëm i ri i fjalëkalimeve nga ofruesi më i vlerësuar i VPN NordVPN. Ai shpejt mëson fjalëkalimet tuaja dhe i plotëson automatikisht ato sa herë që duhet të regjistroheni kudo. Ajo gjithashtu ofron ruajtje të sigurt për shënimet tuaja private dhe informacionin e kartës së kreditit.

Karakteristikat e NordPass arkitektura me njohuri zero, që do të thotë se menaxheri i fjalëkalimit kodon informacionin tuaj në pajisjen tuaj përpara se t’i dërgojë ato në serverët e kompanisë për kopje rezervë dhe sinkronizimi. që nga asnjë të dhënë e pakkriptuar nuk e lë pajisjen tuaj, është e pamundur që dikush tjetër përveç jush të hyjë ndonjëherë në të dhënat tuaja të hyrjes private.

Autentifikimi me dy faktorë është opsionale, por unë rekomandoj që të aktivizoni këtë veçori për të siguruar që asnjë hakerë të mos mund të hyjë në kasafortën tuaj të fjalëkalimit, edhe nëse ata marrin disi një kopje të fjalëkalimit tuaj master.

Karakteristika të tjera të dobishme përfshijnë një e gjeneruar gjenerator i sigurt i fjalëkalimit dhe kontrollues i forcës së fjalëkalimit për t’ju ndihmuar të krijoni fjalëkalimet më të fortë të mundshëm. Nëse keni përdorur një ofrues të ndryshëm në të kaluarën, NordPass gjithashtu ju lejon të importoni të dhënat tuaja nga menaxheri juaj i vjetër i fjalëkalimeve.

Ju mund të përdorni NordPass falas për sa kohë që dëshironi. Menaxheri i fjalëkalimit gjithashtu ofron një plan premium i përballueshëm kjo ju lejon të sinkronizoni të dhënat tuaja deri në gjashtë pajisje, kështu që të mund të kaloni në mes laptopit, telefonit, tabletit dhe pajisjeve të tjera pa telashe. Nëse jeni të interesuar të provoni planin premium, versioni falas përfshin një gjykim 7-ditor.

Versioni premium gjithashtu ju jep mundësinë për të ndajnë me siguri fjalëkalime, informacione për kartat e kreditit dhe shënime me familjen, miqtë dhe kolegët e besuar. Ju mund ta provoni shërbimin e primit pa rrezikshmëri me një 30 ditë garanci për kthimin e parave.

Ruani fjalëkalimet tuaja me NordPass!

4. LastPass

Imazhi i shitësit të LastPass

 • Platformat e mbështetura: Windows, macOS, iOS, Android dhe Linux.
 • Shfletuesit e mbështetur: Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer, Opera dhe Microsoft Edge.
 • Kriptimi: AES 256-bit me PBKDF2 SHA-256.

LastPass premton të thjeshtojë jetën tuaj, dhe kjo është pikërisht ajo që bën. Softueri i dizajnuar mirë funksionon në sfondin e pajisjes ose shfletuesit tuaj për të siguruar, ruajtur dhe mbushur automatikisht informacionin tuaj të hyrjes pa telashe.

LastPass ka një të integruar emrin e përdoruesit dhe gjenerator fjalëkalimi që ju ndihmon të krijoni shpejt kredencialet e hyrjeve super të sigurta për të gjitha llogaritë tuaja. Ju merrni të gjitha përfitimet e sigurisë së fjalëkalimeve të pakthyeshme, pa zhgënjimin se duhet t’i mbani mend ato.

Intimiteti juaj është i garantuar që madje LastPass nuk mund të hyjë në fjalëkalimin tuaj master ose çelësat e enkriptimit. Të gjitha të dhënat tuaja janë të koduara dhe deshifruara në nivelin e pajisjes.

i saj tipar i mbushjes automatike jo vetëm që do të plotësojë të dhënat e fjalëkalimit tuaj në llogaritë që i shtoni kasafortës suaj, por gjithashtu mund të plotësoni të dhëna si informacionet e pagesës kur jeni duke bërë blerje në internet.

Shërbimi gjithashtu mund të ruaj informacione të tjera të ndjeshme si kartat e sigurimeve dhe anëtarësimet në një skedar dixhital regjistrimesh.

LastPass ofron një version të shkëlqyeshëm falas që ju lejon të sinkronizoni informacionin tuaj në pajisje të pakufizuara. Kur regjistroheni në një plan falas, ju gjithashtu merrni një provë 30-ditore falas të LastPass Premium.

Plani premium përfshin veçori shtesë si ndarja e sigurt, aksesi i urgjencës dhe mbështetja e teknologjisë prioritare. Planet e veçanta familjare janë gjithashtu në dispozicion.

Ruani fjalëkalimet tuaja me LastPass!

5. 1Fjalë fjalie

Imazhi i shitësit 1 fjalëkalim

 • Platformat e mbështetura: Windows, macOS, iOS, Android, Linux dhe Chrome OS. Gjithashtu ofron një mjet të linjës së komandës.
 • Shfletuesit e mbështetur: Chrome, Firefox, Brave, Opera dhe Safari.
 • Kriptimi: AES-GCM 256-bit me PBKDF2-HMAC-SHA256.

Ky menaxher i fjalëkalimit është një zgjedhje e shkëlqyeshme nëse shqetësimi juaj më i madh është siguria. 1Password mbron të dhënat tuaja të ndjeshme të hyrjes me encryption fund-në-fund.

Ajo gjeneron një Sekret Keyelësi bazuar në privatin tuaj Master Fjalëkalimi për të kriptuar dhe vërtetuar të dhënat tuaja. Kjo do të thotë që informacioni juaj nuk mund të rrezikohet, edhe nëse dikush fiton hyrjen në laptop ose telefon.

Për të mbrojtur të dhënat tuaja nga hakerat, 1Password përdor gjithashtu Fjalëkalimi i Sigurtë për të vërtetuar kredencialet tuaja të hyrjes në pajisjen tuaj, kështu asnjëherë nuk duhet të dërgoni Fjalëkalimin tuaj Master përmes internetit.

Me tiparin Kulla e Rojës, menjëherë merrni një alarm nëse 1Password zbulon një shkelje të fjalëkalimit ose kërcënim tjetër i sigurisë.

Programi gjithashtu kontrollon për të siguruar që faqet e internetit që vizitoni dhe shfletuesi juaj janë verifikuar përpara se të plotësoni automatikisht informacionin e llogarisë tuaj të mbrojnë nga malware dhe përpjekjet e phishing.

1Fjalia ka një politikë transparente e privatësisë që garanton informacionin tuaj personalisht të identifikueshëm (PII) nuk ndahet me palët e treta në asnjë rrethanë.

Një shembull tjetër i përkushtimit të 1Password ndaj transparencës është i plotë Letër të bardhë. Kompania siguron qasje falas në informacione të thella në lidhje me modelin e saj të sigurisë për këdo që të rishikojë, kështu që mund të jeni i sigurt se është duke mos fshehur asnjë sekret.

Nuk ka asnjë version falas të 1Password, por ju mund të përdorni provën e tij 30-ditore falas për të zbuluar nëse ju pëlqen shërbimi. Ju mund të zgjidhni nga planet e shumta për përdorim personal dhe të biznesit.

Ruani fjalëkalimet tuaja me fjalen 1Pranuese!

6. RoboForm

Imazhi i Shitësit RoboForm

 • Platformat e mbështetura: Windows, macOS, iOS, Android, Linux dhe Chrome OS.
 • Shfletuesit e mbështetur: Chrome, Safari, Firefox, Microsoft Edge dhe Internet Explorer.
 • Kriptimi: AES 256-bit me PBKDF2 SHA256.

RoboForm jua lehtëson juve log-in me vetëm një klik, pavarësisht se në çfarë uebfaqe po kërkoni.

Platforma automatikisht kap dhe ruan fjalëkalimet tuaja ndërsa shfletoni rrjetën, duke ju lejuar të përdorni ato me siguri në të gjitha pajisjet tuaja. Ajo ruan fjalëkalimet tuaja në dosjet e kategorive të organizuara, duke i bërë të lehtë për t’u gjetur.

RoboForm gjithashtu ofron një gjenerator fjalëkalimi për t’ju ndihmuar të krijoni fjalëkalime të forta në lëvizje, ndërsa ato qendra e sigurisë shënon pikat e forta ekzistuese të fjalëkalimit për ju.

i saj Kriptimi AES 256-bit me PBKDF2 SHA256 mbron kundër fjalorit, forcës brutale dhe formave të tjera të sulmeve. Ajo gjithashtu ofron vertetimi i dy faktoreve që mbështet aplikacione të vërtetimit të bazuar në TOTP si p.sh. Authenticator Google Authenticator, Authy dhe Microsoft Authenticator.

RoboForm ofron falas dhe dy premium plane për përdorim personal dhe një plan premium me një gjykim 14-ditor falas për përdorim të biznesit.

Ruani fjalëkalimet tuaja me RoboForm!

7. Fjalëkalimi ngjitës

Imazhi i shitësit me fjalëkalim ngjitës

 • Platformat e mbështetura: Windows, macOS, iOS dhe Android.
 • Shfletuesit e mbështetur: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera, Chromium, Seamonkey, Yandex, Comodo Dragon, dhe Pale Moon.
 • Kriptimi: AES 256-bit me PBKDF2 SHA256.

Fjalëkalimi Sticky është një tjetër zgjedhje solide që ofron vertetimi i shtuar i dy faktorëve dhe mbështet vërtetimi biometrik duke përdorur gjurmët e gishtit në pajisjet e pajtueshme.

Fjalëkalimet tuaja do të jenë i mbushur në mënyrë të përshtatshme automatikisht për ju, ndërsa fjalëkalimi juaj master mund të ruhet vetëm nga ju dhe nuk është parë kurrë në serverët ose pajisjet e tyre.

Kasaforta e saj e koduar mirë do të sigurtë ruaj të gjitha informacionet e kartës tuaj të kreditit dhe sinkronizo me të gjitha pajisjet e tua për arka të lehta me një klik.

Fjalëkalimi Sticky ofron një plan falas dhe premium dhe plani falas përfshin një provë 30-ditore të primit. Kompania madje dhuron për të kursyer manatees për çdo licencë të shitur!

Ruani fjalëkalimet tuaja me fjalëkalim ngjitës!

8. RememBear

Imazhi i Shitësit të Kujtesës

 • Platformat e mbështetura: Windows, macOS, iOS dhe Android.
 • Shfletuesit e mbështetur: Chrome, Firefox dhe Safari.
 • Kriptimi: AES 256-bit me PBKDF2 SHA256.

Larg të qenit thjesht një emër i lezetshëm, RememBear përdor veçori të larta sigurie për të mbajini fjalëkalimet tuaja të sigurta pa kompromentuar komoditetin.

Për tu siguruar që jeni i vetmi që mund të hyni në fjalëkalimin tuaj master, RememBear përdor një Fjalëkalimi i Sigurtë permes Shkëmbimi i çelësave Diffie-Hellman që verifikon fjalëkalimin tuaj pa e ekspozuar atë në një lidhje interneti.

RememBear mbron të dhënat e ruajtura në serverat e tij me Shërbimet kryesore të menaxhimit të Amazon. Ajo gjithashtu shton një shtresë shtesë të Encryption Transportit Shtresa për të minimizuar besimin e saj në HTTPS.

Ky menaxher i fjalëkalimeve demonstroi transparencën e tij me një kontroll të pavarur nga eksperti i sigurisë në internet Cure53, që konfirmuan se ka nuk ka çështje kritike me modelin e sigurisë RememBear.

RememBear ofron një version falas që mund të përdorni në një pajisje dhe një version premium që do të funksionojë në të gjitha pajisjet tuaja.

Ruani fjalëkalimet tuaja me kujtesë!

9. Fjalëkalimi intuitiv

Imazhi i shitësit intuitiv të fjalëkalimit

 • Platformat e mbështetura: Windows, macOS, iOS dhe Android.
 • Shfletuesit e mbështetur: Microsoft Edge, Firefox, Safari, Chrome dhe Opera.
 • Kriptimi: AES 256-bit me PBKDF2.

Fjalëkalimi intuitiv e merr seriozisht sigurinë tuaj. Ajo ruan të gjitha të dhënat e rrjetit prapa shtresave të mureve të zjarrit, dhe qasja në bazat e të dhënave të saj është kontrollohet rreptësisht nga certifikatat e aplikimit. Ajo gjithashtu ofron një program i fuqishëm antivirus që azhurnohet rregullisht.

Fjalëkalimi intuitiv mbron rrjetin e tij nga sulmet DDoS dhe përdor një kohë reale shërbim i skanimit të malware për të mbajtur serverët e tij të sigurt për çdo kohë.

Fjalëkalimi intuitiv nuk ruan kurrë fjalëkalimet tuaja në tekst të thjeshtë. Përdor PBKDF2 me një kripë unike për çdo kredencial për të maskuar fjalëkalimet tuaja nga hakerat. Ajo gjithashtu ofron vertetimi i dy faktoreve duke përdorur algoritmin e fjalëkalimeve një herë-bazë të bazuar në TOTP, dhe një algoritëm për fjalëkalim të njëhershëm për SMS për SMS.

Intuitiv Fjalëkalimi ofron mundësi falas dhe premium dhe është kompatibil me Windows, Android, macOS dhe iOS.

Ruani fjalëkalimet tuaja me fjalëkalim intuitiv!

10. LogMeOnce

Imazhi i shitësit logMeOnce

 • Platformat e mbështetura: Android dhe iOS. Ruajtja e sigurt gjithashtu e mbështetur.
 • Shfletuesit e mbështetur: Firefox, Internet Explorer, Safari dhe Chrome.
 • Kriptimi: AES 256-bit me SHA-512.

LogMeOnce është një menaxher i besueshëm i fjalëkalimeve që ofron një shumëllojshmëria e opsioneve të hyrjes me vertetimi automatik me dy faktorë.

Ju mund të identifikoheni tek menaxheri i fjalëkalimit duke përdorur atë Njohja unike e fotografive Selfie 2FA, Njohja biometrike e gjurmëve të gishtave, një Kodi pin, ose një tradicionale fjalëkalim master.

Ajo gjithashtu ofron një shumëllojshmëri të masat kundër vjedhjes për të siguruar që informacioni juaj i ndjeshëm i hyrjes të mbetet i sigurt në rast se pajisja juaj humbet ose vidhet.

Ti mundesh dilni nga larg, bllokoni pajisjen tuaj, fshini të gjitha të dhënat tuaja ose përdorni një lokalizues GPS për të gjetur pajisjen tuaj. Ju madje mund të përdorni LogMeOnce për të shfaqur një mesazh të personalizuar në pajisjen tuaj për të ndihmuar personin që e gjeti atë që t’ju japë përsëri.

LogMeOnce ka të dy opsione falas dhe premium për konsumatorët dhe bizneset dhe ofron zgjerime të shfletuesit miqësore me përdoruesit dhe aplikacione vendase.

Ruani fjalëkalimet tuaja me LogMeOnce!

FAQs

Sa të sigurt janë menaxherët me fjalëkalim?

Testova çdo menaxher të fjalëkalimit kjo listë dhe i gjeti të gjithë të jenë plotësisht i sigurt për të shkarkuar dhe përdorur, por e njëjta gjë nuk mund të thuhet për çdo menaxher të fjalëkalimeve atje. Me menaxherin e gabuar të fjalëkalimit, gjithmonë ekziston një rrezik fjalëkalimet tuaja mund të rrezikohen dhe të dhënat tuaja private të ekspozohen.

Ju mund të përballeni me pasoja të rënda nëse hakerat futen në aplikacionin tuaj të menaxherit të fjalëkalimit. Pasi të keni hyrë në të gjitha kredencialet tuaja të hyrjes, do të jetë e lehtë për palët me qëllim të keq të hyjnë në llogaritë tuaja private ose madje kryejnë vjedhje identiteti.

Kjo nuk është çështje me menaxherët e fjalëkalimit që po ju rekomandoj. Siguria e tyre e fortë dhe modelet miqësore për përdoruesit e bëjnë më të lehtë mbaji llogaritë tuaja private private nga kërcënimet e rrezikshme në internet.

Tofarë duhet të kërkoni në një menaxher fjalëkalimi

Metodologjia ime përfshin testimin 3 fusha kritike të sigurohesh që aplikacioni i menaxherit të fjalëkalimit nuk do të krijoni probleme të reja.

1. Siguria dhe transparenca

Kjo është pjesa më e rëndësishme – në fund të fundit, ju po i jepni disa nga informacionet tuaja private më të ndjeshme. Për shkak të kësaj, menaxherët e fjalëkalimit që unë rekomandoj janë të drejtuar nga të gjithë kompani me reputacion me rekorde të dëshmuara në fushën e sigurisë në internet.

Menaxherët më të sigurt të fjalëkalimeve janë ata të dedikuar për transparencën. Menaxheri juaj i fjalëkalimit duhet të sigurojë informacion i qartë, i drejtpërdrejtë për mënyrën se si funksionon dhe çfarë informacioni mbledh.

Shumica e menaxherëve me cilësi të lartë përdorin përdoruesit e fjalëkalimeve Kriptimi AES 256-bit, që është i njëjti nivel i kriptimit që përdoret nga shumica e bankave dhe organizatave qeveritare.

Shtë gjithashtu një ide e mirë për të kërkuar një menaxher të fjalëkalimit që ofron vertetimi i dy faktoreve. Në këtë mënyrë, fjalëkalimet tuaja nuk rrezikojnë edhe nëse dikush fiton hyrjen në fjalëkalimin tuaj master.

2. Lehtësia e përdorimit

Menaxherët e shkëlqyeshëm të fjalëkalimeve janë të tilla mirë-projektuar as nuk i vini re që janë atje. Menaxheri juaj i fjalëkalimit duhet të punojë pa probleme me shfletuesin dhe pajisjet tuaja për të mbushni automatikisht emrat e përdoruesve dhe fjalëkalimet tuaja sa më shpejt që të keni nevojë për to.

Shumica e menaxherëve të fjalëkalimeve ju ndihmojnë gjithashtu të gjeneroni fjalëkalime të reja të forta. Kjo ju kursen kohë dhe përpjekje mendore, dhe gjithashtu siguron që fjalëkalimet tuaja janë pothuajse të pamundura të hakoheni.

3. Përputhshmëria

Të paktën, ju duhet një menaxher fjalëkalimi që ofron një shtesë për shfletuesin tuaj të preferuar. Por në mënyrë ideale, ju dëshironi një menaxher të fjalëkalimit që është në përputhje me të gjitha pajisjet tuaja – te të ruaj të sigurt gjatë përdorimit të tyre për pazar, banking, dhe me shume.

 • Kthehu në listën e menaxherëve kryesorë të 10 fjalëkalimeve

Vija e poshtme

Përdorimi i një prej këtyre dhjetë menaxherëve të mrekullueshëm të fjalëkalimeve është një mënyrë e thjeshtë për të përmirësuar sigurinë tuaj në internet. Këta menaxherë të fjalëkalimeve e bëjnë të lehtë ndjekjen e praktikave të mira me fjalëkalim dhe shmangin pasojat e rrezikshme të një shkeljeje të sigurisë.

Nëse nuk jeni ende të sigurt se cili menaxher i fjalëkalimit është më i miri për ju, ju rekomandoj Dashline për të saj ndërfaqe të lehtë për t’u përdorur, karakteristika me performancë të lartë, dhe siguria hermetike. 

Por siguria juaj në internet nuk duhet të përfundojë me një menaxher të fjalëkalimit. Një VPN me cilësi të lartë do të sigurojë aktivitetin tuaj online në çdo kohë dhe do të mbrojë privatësinë tuaj nga sytë e spiunazhit.

Tani që fjalëkalimet tuaja janë të sigurta, është koha për të mbrojtur pjesën tjetër të të dhënave tuaja. Kontrolloni ofruesin tonë më të vlerësuarat VPN NordVPN për sigurinë hermetike me shpejtësi të shpejtë flakëruese. Ju gjithashtu mund të hidhni një vështrim në tonë Faqja e kuponave VPN (azhurnuar çdo javë!) për të gjetur marrëveshje të jashtëzakonshme në shërbime të shkëlqyera VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me