Com esborra REALMENT el vostre compte de Twitter en 3 segons (2020)


Així que ja heu decidit que ja no esteu còmode amb Twitter o heu decidit que realment necessiteu frenar la difusió del vergonyós Tweet que heu publicat.

Doncs bé, la bona notícia és que és totalment possible eliminar el vostre compte definitivament.

També és molt senzill de fer-ho! Tot el que heu de fer només cal seguir aquests passos.

Pas 1: Inicieu la sessió a Twitter

Inicieu la sessió al vostre compte de Twitter. Això s’ha de fer a través del lloc complet en lloc de l’aplicació de Twitter, ja que l’aplicació no inclou l’enllaç de desactivació.

Pas 2: aneu a Configuració i privadesa

Feu clic al vostre perfil i seleccioneu l’opció de configuració i privadesa.

Pas 3- Feu clic a Desactiva el meu compte

Desplaceu-vos cap a la part inferior de la pàgina i feu clic a l’enllaç “Desactiva el meu compte”.

Pas 4: confirmeu la vostra decisió

En aquest moment, se us redirecciona a una pàgina de confirmació. Si esteu segurs que voleu continuar endavant amb l’eliminació del compte, feu clic al botó gran blau Desactiva a la part inferior del missatge.

Pas 5: introduïu la vostra contrasenya

Ara heu dirigit a una pàgina que comprova que realment voleu suprimir el compte. Per confirmar que voleu emprendre aquesta acció, introduïu la vostra contrasenya i feu clic al botó Desactiva.

Pas 6: desinstal·leu l’aplicació

Si teniu l’aplicació de Twitter al vostre telèfon, tauleta o un altre dispositiu, desinstal·leu l’aplicació.

No podeu desactivar el vostre compte de l’aplicació, però fent clic accidental a l’aplicació revertirà el procés de desactivació als primers 30 dies després que hagueu decidit desactivar el compte. Per tant, el millor curs és per eliminar l’aplicació mateixa.

Pas 7: no inicieu la sessió al vostre compte durant 30 dies

Hi sou gairebé, però és crucial tornar a notar que hi ha un període de desactivació de 30 dies.

Si durant aquest temps inicieu la sessió al vostre compte o a qualsevol aplicació o servei integrat a Twitter, trobareu que el vostre compte de Twitter ja no està desactivat. Haureu de tornar a passar pel procés.

La millor manera d’evitar-ho és passar per totes les vostres aplicacions i serveis i desconnectar-les del vostre compte de Twitter. Sí, això requereix temps, però cal assegurar-se que la seva desactivació es fa permanent per protegir la vostra privadesa.

Un cop hàgiu completat aquests 7 passos i eviteu iniciar la sessió durant 30 dies, el vostre compte s’ha desactivat sempre.

Inclou tots els vostres contactes i tots els missatges directes que heu enviat o rebut.

No obstant això, com passa amb la majoria dels altres serveis, qualsevol informació compartida en altres pàgines o amb altres persones mitjançant la Missatgeria Directa encara existeix al final del receptor.

És important tenir en compte que, si voleu esborrar tots els rastres d’una conversa vergonyosa, potser no serà possible tret que l’altra persona estigui disposada a eliminar la informació o a desactivar-ne el compte..

Si també us interessa suprimir el vostre compte de Facebook, feu clic aquí.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map