Com eliminar el vostre compte Tumblr de forma permanent – Actualització de 2020


El popular lloc de microblogging Tumblr no ha estat aliè a la controvèrsia.

A finals del 2018, van anunciar un prohibició de manta de “contingut per a adults”. Això va seguir a la botiga iOS eliminant temporalment l’aplicació després de descobrir que Tumblr s’havia utilitzat per compartir pornografia infantil. La reputació de Tumblr com a lloc on “tot va” va desaparèixer en un instant, juntament amb molts dels seus usuaris.

Però no només hi ha contingut per a adults que tingui usuaris en qüestió. Hi ha hagut diverses infraccions a la privadesa també són preocupants.

El 2016, Tumblr ho va anunciar els pirates informàtics havien accedit a les adreces dels usuaris i a les contrasenyes de sal i encerat, el 2013, el que no van dir, els hackers tenien accés a les adreces de correu electrònic dels usuaris que podrien ser víctima de programari maliciós o de correu electrònic de phishing, Tot buscant una comunicació genuïna de Tumblr.

Després hi va haver un incident a finals del 2018, on Tumblr va revelar que havien arreglat un error que podria haver exposat una vegada més els noms d’usuari i les contrasenyes, així com adreces IP individuals.

L’error existia a la funció “Blogs recomanats” de la versió d’escriptori de l’aplicació, si apareixia un bloc en aquest mòdul, El programari de depuració es pot utilitzar per exposar certa informació del compte.

Tumblr va afirmar que no hi havia proves que s’haguessin exposat dades, però l’existència d’aquest error és encara un preocupant desenvolupament.

Finalment, arribem a la seva estranya configuració de privadesa. Els usuaris han d’anar a extrems extrems per desactivar la distribució de dades amb els seus socis d’anuncis.

Si decidiu gestionar les vostres opcions abans d’acceptar la seva política de cookies (cosa que heu de fer abans de poder utilitzar el vostre compte), heu de desactiveu manualment la distribució de dades de més de 300 socis separats. No hi ha cap garantia que aquestes preferències s’adhereixin, ja que molts usuaris han restablit la configuració predeterminada després de tancar la sessió.

Si hi ha moltes preocupacions sobre la privadesa amb Tumblr, és possible que vulgueu inhabilitar el vostre compte. Aquest article us mostrarà com suprimir el compte de Tumblr de manera permanent.

Desactivació i eliminació del que heu de saber

Amb un compte Tumblr, tindreu el vostre bloc primari, on podeu publicar contingut i que podeu utilitzar per seguir altres blocs.

Després de configurar el bloc principal, teniu el programa opció per configurar blocs secundaris, que podeu configurar com a grups de membres privats, restringint amb qui compartiu informació. Tots els blocs estan connectats al compte original de Tumblr que s’utilitza per crear-los.

Teniu l’opció de suprimiu el vostre compte de Tumblr o elimineu qualsevol dels blocs secundaris de forma individual.

La supressió d’un bloc secundari no afectarà el vostre bloc principal ni el vostre compte Tumblr. malgrat això, només podeu suprimir el bloc principal suprimint tot el vostre compte Tumblr. Això vol dir que se suprimirà dels grups que us hagueu unit i perdreu qualsevol crèdit acumulat de Tumblr.

Un cop suprimit el compte de Tumblr, el vostre el nom d’usuari i l’URL del bloc tornaran a la piscina per a la seva reutilització. Per tant, si canvieu d’opinió i voleu tornar a Tumblr en el futur, potser ja no estaran disponibles.

Eliminació d’un bloc secundari de Tumblr

A suprimiu un dels vostres blocs secundaris a Tumblr, seguiu aquests senzills passos:

A l’aplicació per a telèfons intel·ligents:

  1. Inicieu la sessió al vostre compte de Tumblr i feu clic a l’opció ‘Accésicona t ”, que és la icona en forma de persona.
  2. Seleccioneu de la vostra llista de blocs la que voleu suprimir.
  3. A la web Aplicació iOS, feu lliscar cap a l’esquerra al bloc i trieu “Suprimeix”. A la web Aplicació per a Android, seleccioneu la icona de l’engranatge (configuració) i escolliu “Suprimeix aquest problema”.

En un navegador web:

  1. Inicieu la sessió al vostre compte de Tumblr i seleccioneu “Configuració” al menú de tauler.
  2. Seleccioneu el bloc que voleu suprimir.
  3. Feu clic a “Suprimeix el bloc“A la part inferior de la pantalla.

El vostre blog Tumblr ja s’ha suprimit, però el vostre compte, juntament amb els seus missatges, els likes, els temes i les publicacions estaran intactes. Podeu continuar fent servir Tumblr de forma habitual.

Baixant les vostres dades Tumblr

Si esteu pensant a suprimir un bloc o un compte Tumblr, potser ho voldreu descarregueu les vostres dades abans de perdre-la per sempre. Per demanar la baixada de les dades de Tumblr:

  1. Accediu a la Tauler de privadesa, desplaceu-vos cap avall fins a “Baixeu les vostres dades”.
  2. Feu clic a “Sol·liciteu una baixada“I seleccioneu totes les dades que vulgueu baixar.
  3. Feu clic a “Pròxim”I introduïu l’adreça de correu electrònic on voleu ser avisats quan la descàrrega estigui llesta.
  4. Feu clic a “Sol·licita la descàrrega”. NOTA: La tramitació de la sol·licitud pot trigar fins a 30 dies.
  5. Quan se us notifiqui que la vostra baixada està a punt, visiteu el Tauler de privadesa.
  6. Torna a desplaçar-se per “Baixar les teves dades” i en aquesta ocasió feu clic a “Les sol·licituds de baixada.
  7. Feu clic a “Baixa”. Les vostres dades es descarregaran a Format JSON.

Guia pas a pas: Com esborrar el compte Tumblr

Vostè no puc suprimir el compte de Tumblr definitivament a través de l’aplicació. S’ha de fer a través d’un navegador web, seguint aquests senzills passos:

  1. Inicieu la sessió al vostre compte de Tumblr. Si us heu registrat per autenticació de dos factors (TFA), introduïu el codi enviat al dispositiu mòbil.Eliminació permanent de Tumblr: inicieu la sessió
  2. Feu clic a la icona “Compte” i seleccioneu “Configuració”.Eliminació permanent de Tumblr: configuració del compte.
  3. Desplaceu-vos al final de la pàgina i seleccioneu “Esborrar compte”. Eliminació permanent de Tumblr: suprimeix el compte
  4. Us dirigireu a una pantalla preguntant si esteu segurs. Confirmeu-ho si introduïu la vostra adreça de correu electrònic i la vostra contrasenya i feu clic a “Suprimeix tot”. Si teniu TFA al vostre compte, introduïu la vostra adreça de correu electrònic i el codi d’autenticació enviats al vostre dispositiu mòbil.Eliminació permanent de Tumblr: suprimeix tot
  5. Et recordaran de Tumblr Condicions del servei i Política de privadesa, que descriu com els seus socis i venedors utilitzen cookies. Si voleu continuar, feu clic a “Accepta”.
  6. La seva El compte Tumblr ara s’ha suprimit, juntament amb tots els blocs i dades associats.Eliminació permanent de Tumblr: els seus canvis

Altres maneres de mantenir les vostres dades en línia privades

Hi ha hagut diverses incidències en què es van deixar vulnerables les dades dels usuaris de les xarxes de xarxes socials amb aquesta L’escàndol de Cambridge Analytica del 2018 sent el més destacat. Sens dubte, ens va fer més conscients dels riscos en què compartim informació en línia.

Hi ha diverses mesures que podeu adoptar per augmentar la vostra seguretat i millorar la vostra privadesa en línia. Una d’aquestes maneres és fer-ho protegir el telèfon mòbil. Per a molts de nosaltres, perdre el telèfon intel·ligent no és una opció, ja que és essencial per a la nostra vida professional i social. malgrat això, la quantitat de dades que poden rebre els pirates informàtics des d’un telèfon mòbil és cada cop més gran.

Per sort, molts proveïdors VPN ara tenen compatibilitat amb telèfons intel·ligents, tant amb dispositius iPhone com Android. Si instal·leu una VPN al telèfon, sereu protegir i xifrar les dades del telèfon mitjançant una connexió en línia segura, no importa on estiguis.

Quan feu trucades telefòniques, a Protocol de veu entre Internet (VoIP) oferirà fort Xifrat de punta a punta mitjançant una connexió a Internet segura. Moltes aplicacions de VoIP també tindran una opció d’enviament missatges de text xifrats també.

Si voleu obtenir més informació sobre com mantenir les dades segures en línia, consulteu la nostra pàgina guia completa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map