Com eliminar el vostre compte Snapchat definitivament – Actualització de 2020


Els filtres selfie de Snapchat, les lents peculiars i els adhesius divertits ens mantenen entretinguts. Millor que aquests potencialment vergonyosos “Els snaps desapareixen en pocs segons.

La política de supressió automàtica és la que va fer que Snapchat fos famós (i popular). Si encara teniu por d’enganxaments vergonyosos, desactivant o suprimint Snapchat pot estar a la vostra agenda per protegir la vostra privadesa.

Per què he de suprimir Snapchat?

Snapchat és una plataforma de xarxes socials que s’enorgulleix de la privadesa. Tot i això, molts usuaris van començar a qüestionar-se la plataforma quan Es va mantenir en silenci sobre l’escàndol de Cambridge Analytica es van obtenir dades recollides de milions d’usuaris de Facebook.

Em va semblar estrany que una aplicació prometent protocols de privacitat i protecció de dades superiors no explotaria ni comentava, com a mínim, el fracàs del seu competidor. Particularment estrany, ja que fa anys que Facebook copia les seves funcions més populars.

A l’abril del 2019, Snapchat va anunciar una sèrie de novetats, la més interessant de les quals es diu Històries d’aplicacions. Això et permet compartir el contingut directament des de la càmera Snapchat a una “història” d’una altra aplicació.

Això planteja preguntes de privadesa, ja que se suposa que les dades de Snapchat són temporals. Però, com pot ser això si és accessible a Facebook i Tinder? Què evitarà un altre fiasco de Cambridge Analytica si les dades es troben correctament després d’haver deixat la seguretat de Snapchat?

Aquesta guia us ajudarà restaurar part de la vostra privadesa digital mostrant-vos com esborrar el vostre compte Snapchat de manera permanent.

Desactivació i eliminació del que heu de saber

Un cop hagueu passat el procés per eliminar el vostre compte, tindreu 30 dies on el vostre el compte està desactivat. Durant aquest temps heu de mantenir el vostre nom d’usuari i la vostra contrasenya per si canvieu d’opinió i voleu reactivar el vostre compte.

Durant els 30 dies de desactivació, els que es troben a la llista de amics no podrà interactuar amb tu ni contactar-te a Snapchat.

A reactiva el teu compte Snapchat, només cal que inicieu la sessió amb el vostre nom d’usuari i contrasenya. No podeu iniciar la sessió en un compte desactivat amb la vostra adreça de correu electrònic ni canviar la vostra contrasenya. Cal destacar que pot trigar 24 hores abans de reactivar el compte desactivat.

30 dies després de la desactivació, el vostre El compte Snapchat serà suprimit per sempre, juntament amb les dades del vostre compte, de la configuració, dels snaps, de la història, dels xats i de la ubicació i del dispositiu. Snapchat pot conservar algunes dades personals a la base de dades d’usuaris principal, per motius de seguretat, legals o comercials.

Baixada de les seves dades de Snapchat

Abans d’eliminar definitivament, potser voldreu descarregar una còpia de les dades de Snapchat. Per fer-ho, necessitareu una adreça de correu electrònic verificada. Seguiu aquests senzills passos per descarregar les vostres dades:

  1. Inicieu sessió al vostre compte personal a l’adreça comptes.snapchat.com i feu clic a “Les meves dades”.
  2. Feu clic a l’enllaç que diu “Envieu la sol·licitud”Al final de la pàgina.
  3. Se li enviarà un correu electrònic adreça de correu electrònic verificada amb un enllaç quan el teu es poden descarregar les dades.
  4. Feu clic a l’enllaç per baixar les vostres dades.
  5. Les vostres dades arribaran en forma de Fitxer ZIP titulat “Les meves dades”.

Guia pas a pas: Com esborrar el compte Snapchat

Si, després de descarregar les dades de Snapchat, heu decidit que voleu suprimir el compte definitivament, seguiu aquests passos fàcils:

1. Dirigiu-vos a l’opció de Snapchatportal de comptes “.

Eliminació permanent de Snapchat - Inicieu sessió

2. Inicieu la sessió al vostre compte. Això us portarà a la seccióEsborrar comptePàgina.

Eliminació permanent de Snapchat: suprimeix el compte

3. Introduïu el vostre nom d’usuari i contrasenyes als camps obligatoris i feu clic a “Continua”.

4. El vostre compte és ara desactivat i podeu tancar la sessió 30 dies després de la desactivació, el vostre el compte es suprimirà definitivament.

Compte Snapchat Desactivat

5. Suprimeix l’aplicació des del telèfon.

Altres maneres de mantenir les vostres dades privades

La debacle de Cambridge Analytica va obrir els ulls de molts usuaris a la web perills sobre la privadesa de les xarxes socials. Però hi ha molts més riscos per a la vostra privadesa en línia.

Per exemple, a juggernauts a Internet els agrada Google inclou molta informació sobre els seus usuaris, des d’informació personal bàsica fins on treballa i la seva sexualitat. Per tant, potser val la pena mirar-lo alternatives als serveis de Google per evitar que es recopilin gran part de les vostres dades personals.

Com molts usuaris, és possible que tingueu ganes de protegir la privadesa de les vostres dades en línia. Trobeu molts consells i consells sobre com podeu fer-ho amb els nostres Guia final per mantenir la privacitat en línia.

Conclusió & Per llegir més

Vivim en un món on cada lloc web que visiteu, cada aplicació que feu servir i cada dispositiu que compreu, recopila les vostres dades personals. L’era digital ha fet de les dades en línia una mercaderia valuosa, és a dir, la protecció de la vostra la privadesa en línia és més important que mai. Amb els protocols de privadesa de diverses plataformes de xarxes socials en qüestió durant els darrers anys, potser us preguntareu si valen la pena el risc.

Si l’escàndol Cambridge Analytica t’ha desactivat de Facebook, fes una ullada a la nostra pàgina guieu per suprimir definitivament el vostre compte de Facebook.

Si busqueu una VPN, no us perdeu les nostres ofertes i codis exclusius.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map