Com eliminar el vostre compte d’Instagram definitivament – Actualització de 2020

Instagram, com la seva empresa matriu Facebook, ho és cap estrany al estrany escàndol de privadesa.

A finals del 2018, es va informar que hi havia un defecte de seguretat a la funció d’Instagram “Baixeu les vostres dades”, quin les filtres de contrasenya dels usuaris en text sencer.

Irònic, ja que originalment es va introduir la funció per millorar la seguretat i protegir la privadesa i les dades de l’usuari. A més, es va implementar per deixar la ment dels usuaris en repòs després del Fuga de Cambridge Analytica.

Després de la fugida de contrasenya, Instagram va anunciar ràpidament que només un petit nombre d’usuaris corrien risc i el problema s’havia resolt ràpidament. Tot i això, n’hi ha una sèrie d’altres formes en què Instagram representa una amenaça per a la vostra privadesa.

Per exemple, a Instagram La configuració predeterminada farà un seguiment automàtic de la ubicació, a menys que el desactiveu manualment.

Aquestes dades s’utilitzen per mostrar-vos anuncis relatius a la ubicació on dediqueu una gran quantitat de temps. A més, Instagram comparteix la vostra activitat integrada a l’aplicació – com ara els comentaris, els comentaris, la vostra interacció amb històries, etc. – amb altres usuaris.

Després hi va haver el actualitzar el servei DM que va arribar a principis del 2018. No va ser només la notificació “vista” o la bombolla de mecanografia que va molestar als usuaris, sinó la notificació d’activitat d’estat.

Instagram era ara informant els usuaris quan altres estaven actius i, fins i tot, la darrera vegada que estaven actius. Aquesta característica és una configuració predeterminada, però es pot desactivar a la secció “Privadesa i seguretat” de la configuració del compte.

Si voleu compartir una mica menys en línia, podeu plantejar suprimir o desactivar els vostres comptes de xarxes socials. Aquest article us mostrarà com esborrar definitivament el compte d’Instagram.

Desactivació i eliminació del que heu de saber

Tant podeu desactivar com suprimir el compte de Instagram de manera permanent, segons les vostres preferències.

La desactivació del vostre compte és temporal, però, si es desactiva, seran el vostre compte, juntament amb el vostre perfil, els seguidors, les fotos, com els comentaris i els comentaris ocult als altres usuaris. Per restaurar tota aquesta informació i començar a utilitzar Instagram de nou normalment, només cal que inicieu la sessió al vostre compte.

La supressió del compte d’Instagram no es pot desfer – no es pot restaurar un compte suprimit. En suprimir el compte d’Instagram, totes les vostres dades, incloses les fotos, els seguidors, els gustos, etc., se suprimeixen de sempre. En el futur, si decidiu tornar a registrar-vos a Instagram, no podreu tornar a utilitzar el mateix nom d’usuari ni ningú més.

Desactivació d’un compte d’Instagram

No podeu desactivar Instagram mitjançant l’aplicació, sinó que s’ha de fer en un navegador web al lloc web d’Instagram. Si voleu fer una pausa a Instagram, podeu desactivar el vostre compte seguint aquests passos:

  1. A la web Lloc web d’Instagram, Inicieu la sessió al vostre compte i feu clic a la icona de la persona per anar a la vostra pàgina de perfil.
  2. Selecciona “Edita el perfil“, Desplaceu-vos al final de la pàgina i feu clic a”Desactivar temporalment el meu compte”.
  3. Se us demanarà “Per què desactiveu el vostre compte?“, Seleccioneu un motiu al menú desplegable.
  4. Torneu a introduir la vostra contrasenya i seleccioneu “Desactivació temporal del compte”.
  5. El vostre compte és ara es desactivarà i s’ocultarà a altres usuaris fins que torni a iniciar la sessió. NOTA: Segons la política d’ús d’Instagram, només podeu desactivar el compte d’Instagram un cop a la setmana.

Baixada de les vostres dades d’Instagram

Un cop hàgiu suprimit el compte d’Instagram, totes les vostres dades seran ben bones, no es poden recuperar.

Per tant, és possible que vulgueu baixeu les dades d’Instagram abans d’eliminar el vostre compte, de manera que encara teniu totes les fotos, vídeos, etc. que heu publicat amb el pas del temps. Per baixar una còpia de les dades d’Instagram:

  1. Vés al teu perfil d’Instagram i selecciona “Configuració“(Icona d’engranatges).
  2. Feu clic a “Privacitat & SeguretatPestanya i feu clic a “Sol·licita la descàrrega”.
  3. Introduïu el directori correu electrònic on voleu rebre un enllaç a les dades d’Instagram, seguit de la vostra contrasenya.
  4. En 48 hores, hauríeu de rebre un correu electrònic amb un enllaç a les vostres dades, titulat “Les vostres dades d’Instagram”. Feu clic a “Baixeu dades”.

Guia pas a pas: Com esborrar el compte Instagram

Igual que amb la desactivació, an El compte d’Instagram només es pot eliminar mitjançant un navegador web. Per eliminar definitivament el compte d’Instagram, seguiu aquests passos senzills:

  1. Inicieu la sessió al vostre compte a la web Lloc web d’Instagram.Eliminació permanent d’Instagram - Inicieu la sessió
  2. Vés a Instagram Suprimeix el teu comptePàgina. Seleccioneu al menú desplegable el motiu de la vostra sortida.Eliminació permanent d’Instagram: esborrament de la pàgina del vostre compte
  3. Introduïu la vostra contrasenya i feu clic a “Suprimeix el meu compte definitivament”.Eliminació permanent d’Instagram: suprimeix el meu compte
  4. La seva El compte d’Instagram ja s’ha suprimit.Eliminació permanent d’Instagram: s’ha suprimit el compte

Altres maneres de mantenir les vostres dades privades

Molts de nosaltres utilitzem un Servei d’emmagatzematge al núvol per fer una còpia de seguretat de les nostres dades importants i / o per emmagatzemar fitxers. Si utilitzeu un d’aquests serveis d’emmagatzematge, escolliu-ne un xifra automàticament els vostres fitxers. Tanmateix, ja que el proveïdor de núvol té la clau del vostre xifratge, potser podran accedeix a les teves dades i fins i tot comparteix-les amb les autoritats governamentals a petició.

Podeu evitar aquest problema xifrant manualment els fitxers abans de pujar-los al núvol. Per tant, sereu l’únic que ostenti la clau de les vostres dades. El vostre proveïdor de núvols no tindrà accés, sempre que no pugeu les claus de xifratge al núvol.

Hi ha diversos programes de xifrat gratuïts que són fàcils d’utilitzar, fins i tot si no teniu experiència prèvia de xifrar manualment les vostres dades.

Trieu un programari de xifrat compatible amb el vostre sistema operatiu per a ordinadors i mòbils i amb el vostre proveïdor d’emmagatzematge en núvol. El vostre programa de xifrat també ha de tenir Xifrat de punta a punta, i mai no hauria d’emmagatzemar la vostra contrasenya.

Conclusió i lectura posterior

Actualment, és important fer tot el que puguis per mantenir-se segur a les xarxes socials i evitar ser víctima de ciberdelinqüents.

Si us interessa aprendre més maneres de fer-ho protegir la vostra privacitat en línia, fes un cop d’ull al nostre detallat guia.

O si voleu suprimir el perfil de Facebook, feu un cop d’ull a la nostra pàgina instruccions pas a pas.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me