ExpressVPN oferă clienților consumatori HP protecția vieții private și securității


Tortola, Insulele Virgine Britanice – 30 septembrie 2019 –ExpressVPN, liderul pieței mondiale în serviciile VPN pentru consumatori, a anunțat astăzi că HP va preinstala ExpressVPN pe anumite PC-uri de consum de la HP Inc. 

Aceste PC-uri vor veni cu aplicația Windows premiată de ExpressVPN, preinstalată pentru a proteja confidențialitatea și securitatea clienților în rețelele Wi-Fi publice. Ca parte a ofertei, clienții consumatori HP vor primi și o probă exclusivă gratuită de 30 de zile a serviciului VPN.

Spectre x360 13 de la HP a anunțat recent că va fi primul dintre computerele de consum HP care a preinstalat ExpressVPN.

ExpressVPN îi va ajuta pe clienții HP să își asigure traficul de internet și să-și protejeze activitatea online de ochii indurerați. ExpressVPN oferă utilizatorilor o liniște sufletească valabilă atunci când se conectează la rețele nesigure sau neîncredute, cum ar fi hotspot-uri publice Wi-Fi la aeroporturi, hoteluri și cafenele. Cu ExpressVPN, clienții HP pot cripta datele rețelei și le pot asigura experiența de navigare pe internet cu un singur clic.

 „Suntem încântați că HP a decis să includă ExpressVPN ca parte a ofertei lor de securitate pentru consumatori”, a declarat Harold Li, vicepreședinte ExpressVPN. „Această relație reflectă și faptul că VPN-urile sunt considerate acum un instrument indispensabil pentru protecția digitală.”

„Clienții noștri se conectează zilnic la o varietate de rețele Wi-Fi publice nesigure, de multe ori fără a realiza riscurile de securitate și confidențialitate”, a declarat Mike Nash, tehnolog șef și vicepreședinte al Experienței Clienților, Personal Systems, HP Inc. „Noi sunt încântați să adauge ExpressVPN la setul de oferte de securitate pentru a ajuta clienții noștri consumatori să-și protejeze informațiile personale pe rețelele Wi-Fi publice. ”

Acest anunț subliniază statutul ExpressVPN ca lider al industriei în VPN-urile de consum. Serviciul a fost recunoscut pentru securitatea, fiabilitatea, viteza și ușurința de utilizare de către WIRED și TechRadar. De asemenea, a fost numit „The Best VPN” de The Verge și a fost selectat drept alegerea editorului de Tom Hardware și Android Authority.

###

Despre ExpressVPN

Fondat în urmă cu 10 ani, ExpressVPN este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii VPN din lume, permițând utilizatorilor să își protejeze confidențialitatea și securitatea online doar cu câteva clicuri. Software-ul premiat al companiei pentru Windows, Mac, iOS, Android, Linux, routere și browsere asigură informații și identități ale utilizatorilor cu cele mai bune clase de criptare și etanșare. Cu peste 3000 de servere peste 94 de țări și servere noi adăugate în fiecare săptămână, ExpressVPN oferă o conexiune rapidă oriunde sunt utilizatorii și oferă acces necenzurat la site-uri și servicii din întreaga lume. Pentru a afla mai multe despre soluțiile de securitate și securitate ale ExpressVPN, accesați expresvpn.com.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map