Bagaimana untuk membatalkan langganan ExpressVPN anda

Artikel ini akan menerangkan bagaimana batalkan langganan ExpressVPN anda sebelum tarikh pembaharuan. Anda juga boleh mengetahui lebih lanjut mengenai butiran langganan ExpressVPN dan jaminan wang balik 30 hari ExpressVPN.

Sebagai contoh: Jika anda mendaftar untuk langganan enam bulan dan melaksanakan langkah-langkah di bawah, langganan anda akan berakhir dan tidak akan diperbaharui pada akhir enam bulan. (Anda masih boleh menggunakan ExpressVPN sehingga tarikh tamat tempoh.)

Sila ambil perhatian bahawa anda tidak boleh membatalkan langganan anda dalam aplikasi ExpressVPN.

Bagi pelanggan yang membayar dengan kad kredit atau PayPal

Untuk membatalkan langganan anda:

  1. Log masuk ke akaun anda.
  2. Di bawah Langganan, anda akan melihat tempoh langganan dan tarikh pembaharuan anda.
  3. Klik pada Urus tetapan. Anda akan diarahkan ke Tetapan Pembaharuan Automatik halaman. Pilih Matikan pembaharuan automatik dan sahkan pilihan anda pada dua halaman berikutnya.
  4. Apabila anda mencapai halaman yang mengatakan “Pembaharuan automatik kini OFF untuk Langganan …,”Langganan anda akan dibatalkan, dan anda tidak akan dibilkan pada akhir kitaran langganan anda. (Anda masih boleh menggunakan ExpressVPN sehingga tarikh tamat tempoh, dan jika anda mengubah fikiran anda, anda boleh menghidupkan semula pembaharuan automatik pada bila-bila masa.)

Penting: Pelanggan yang menggunakan perkhidmatan IPN PayPal perlu membatalkan IPN juga. Ini berasingan daripada membatalkan pembaharuan automatik di ExpressVPN.

Bagi pelanggan yang membayar dengan BitPay atau Paymentwall

Pelanggan yang membayar dengan BitPay atau Paymentwall tidak akan melihatnya Urus tetapan pautan. Sekiranya anda membayar langganan anda melalui BitPay atau Paymentwall, langganan anda akan secara automatik berakhir pada tarikh langganan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me