Hoe krijg ik ExpressVPN-volumelicenties

ExpressVPN biedt volumelicenties voor klanten die meerdere licenties nodig hebben. Hoe meer licenties u koopt, hoe groter de besparingen.

Een volumelicentie-abonnement kopen:

Nieuwe klanten (geen ExpressVPN-account):

  1. Meld u aan voor een regulier ExpressVPN-account.
  2. Ga verder met de onderstaande stappen voor bestaande klanten.

Bestaande klanten (reguliere accounts)

  1. Neem contact op met het ondersteuningsteam voor volumelicenties.
  2. Als uw verzoek wordt goedgekeurd, ziet u een link met de volgende tekst Meld u aan voor volumelicenties op uw dashboard. Klik op de link om door te gaan.Meld u aan voor ExpressVPN-volumelicenties.
  3. Selecteer hoeveel extra licenties u wilt kopen en de factureringscyclus voor de licenties. U kunt uw bestelgegevens en de toepasselijke kortingen bekijken voordat u de bestelling voltooit.
  4. Klik Voltooi uw bestelling om uw wijzigingen in volumelicenties te bevestigen. Merk op dat alleen creditcardbetalingen worden geaccepteerd voor volumelicentie-abonnementen.
  5. De pagina “Mijn abonnementen” toont nu de volumelicenties die u hebt en het aantal licenties per volumelicentie. Klik op voor meer informatie over het volumelicentie-abonnement Ga naar Licentiebeheer.ga licentiebeheerder

Veelgestelde vragen over ExpressVPN-volumelicenties

Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen over ExpressVPN-volumelicenties. Als u meer hulp nodig hebt, neemt u contact op met het ExpressVPN-ondersteuningsteam voor hulp.

Wanneer ik een volumelicentie-abonnement krijg, wordt mijn bestaande abonnement dan geannuleerd?

Nee. Wanneer u overstapt van een normaal abonnement naar een volumelicentie-abonnement, zal uw bestaande abonnement dat doen niet geannuleerd worden. In plaats daarvan wordt de bestaande activeringscode “doorgerold” naar het nieuwe volumelicentie-abonnement. Alle resterende tegoeden van het “doorrollen” -abonnement worden gecrediteerd voor het nieuwe volumelicentie-abonnement.

Wat als ik een volumelicentie-abonnement heb maar meer accounts wil kopen?

Als u al een volumelicentie-abonnement hebt, alle ExpressVPN-accounts met dat abonnement hebben een gemeenschappelijke verlengingsdatum. U kunt meer licenties toevoegen zonder te wachten op de volgende vervaldatum van uw account.

Als u besluit meer accounts te kopen op uw volumelicentie-abonnement, wordt u een evenredig bedrag van de abonnementskosten in rekening gebracht, berekend op basis van de tijd tot uw verlengingsdatum van uw account..

Voorbeeld: Als uw volumelicentie-abonnement een verlengingsdatum heeft van 25/06/2020 (voor alle accounts) en u besluit om vijf extra accounts te kopen in het kader van een 12-maandenplan op 25/08/2020, betaalt u de maandelijkse prijs per licentie voor de vijf accounts vermenigvuldigd met 10 maanden. De verlengingsdatum voor alle accounts in uw abonnement is nog steeds 25 juni.

Is het mogelijk om verschillende abonnementen te hebben onder één volumelicentie-account?

Nee. Alle accounts met één volumelicentie-abonnement moeten van hetzelfde abonnement zijn en dezelfde verlengingsdatum hebben.

Als u accounts met verschillende abonnementslengten wilt hebben, moet u een nieuw regulier account krijgen onder een ander e-mailadres en dit laten goedkeuren voor volumelicenties. Na goedkeuring kunt u een nieuw volumeabonnement instellen met minimaal vijf licenties.

Kan ik downgraden van een volumelicentie-abonnement?

Nee het is niet mogelijk om te downgraden van een volumelicentie-abonnement naar een regulier abonnement. Het is ook niet mogelijk om het volumelicentie-abonnement te wijzigen naar een kortere duur, b.v. van 12 maanden tot 6 maanden.

Kan ik betalen met Paypal, Bitcoin of Paymentwall?

Nee, volumelicentiebetalingen kunnen alleen worden gedaan met een creditcard.

Hoe wijs ik licenties toe aan gebruikers?

Ga naar de Licentiebeheer. U kunt de naam en het e-mailadres toevoegen van de gebruiker waaraan u het account wilt toewijzen.

Kan elke accountgebruiker met volumelicentie zijn eigen wachtwoord maken voor de ExpressVPN-app?

Nee. Elk gelicentieerde account heeft een vooraf toegewezen wachtwoord voor het inloggen van de app. Ga naar om het wachtwoord te vinden Licentiebeheer, Klik Opstelling naast de licentie waarvoor u het wachtwoord wilt bekijken en klik vervolgens op Android of iOS om het wachtwoord te bekijken.

volume gebruikersnaam wachtwoord

Kan ik een volumelicentie-account aan iemand anders toewijzen?

Ja. U kunt een nieuwe licentie regenereren en de licentie toewijzen aan een nieuwe gebruiker.

Wat als ik niet al mijn licenties wil verlengen?

U kunt selecteren welke licentie verloopt op de vervaldatum.

Wat gebeurt er als ik mijn volumelicenties annuleer?

Uw licenties worden geannuleerd. Dit omvat ook de licenties die zijn verlengd.

Kan ik een ander abonnement krijgen als ALLE eerdere licenties worden geannuleerd?

Ja. Als al uw vorige licenties zijn geannuleerd, kunt u zich aanmelden voor een nieuw abonnement onder uw volumelicentieaccount.

Ik heb al een bestaand abonnement. Hoeveel meer moet ik betalen voor een volumelicentie?

Het systeem zal automatisch de korting berekenen en toevoegen bij de laatste uitbetaling.

Wie heeft controle over alle licenties?

De geregistreerde e-maileigenaar heeft controle over alle licenties.

Op hoeveel apparaten kan elk account met volumelicentie worden gebruikt?

U kunt ExpressVPN installeren of configureren op zoveel apparaten als u wilt, inclusief computers, mobiele apparaten, streaming mediaconsoles en draadloze routers. Maar alleen maximaal vijf apparaten kunnen tegelijkertijd met de VPN (op elk platform) worden verbonden.

Ik heb nog vragen

Meer hulp nodig? Neem contact op met het ExpressVPN-ondersteuningsteam voor hulp.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me