Bagaimana jambatan peranti ke rangkaian wayarles anda melalui penghala ExpressVPN

Artikel ini akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menghubungkan penghala ExpressVPN anda ke internet tanpa menyambung penghala ke modem. Anda kemudian boleh menyambungkan peranti anda ke penghala ExpressVPN dan menggunakan web dengan selamat. Ini adalah proses yang dikenali sebagai menjembatani.


Catatan: Sambungan yang terjejas sedikit lebih perlahan dan kurang boleh dipercayai daripada sambungan ethernet kabel.

Untuk menyambungkan penghantar ExpressVPN anda ke internet tanpa menyambungkan penghala ke modem, ikuti langkah berikut:

 1. Sambungkan komputer riba, telefon, atau tablet anda ke rangkaian Wi-Fi router ExpressVPN anda.
 2. Pergi ke www.expressvpnrouter.com dan log masuk menggunakan nama pengguna “admin” dan kata laluan 8 digit yang terdapat di bahagian bawah router anda.
  masukkan kata laluan
 3. Di bahagian atas halaman, klik “Rangkaian”, kemudian pilih “Wifi” di bar sisi kiri.
  wifi rangkaian expressvpn
 4. Di bawah “Tinjauan Wayarles”, cari SSID yang anda mahu gunakan dan klik “Imbas”. Perhatikan bahawa radio0 adalah untuk isyarat 5GHZ dan radio1 adalah untuk isyarat 2.4GHZ.klik imbas
 5. Pilih rangkaian Wi-Fi yang anda hendak sambungkan (mis. Rangkaian Wi-Fi rumah anda) dan klik “Sertai Rangkaian”.klik menyertai rangkaian
 6. Dalam frasa laluan WPA, masukkan kata laluan rangkaian untuk rangkaian Wi-Fi yang anda pilih. Namakan rangkaian baru wwan dan klik “Serah”.menyertai tetapan rangkaian
 7. Klik “Simpan dan aplikasikan”.

Kini anda boleh menyambung peranti lain yang anda mahu gunakan untuk penghala. Anda sepatutnya dapat melayari web dengan peranti “jambatan” ini.

Untuk mengesahkan bahawa peranti anda disambungkan ke penghala, anda boleh menggunakan pemeriksa IP untuk melihat sama ada anda disambung dengan betul ke lokasi pelayan ExpressVPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map