Cum să descărcați o aplicație din Magazinul Google Play care nu este disponibil în regiunea dvs.

blocat are nevoie de ajutor

Lipiți și aveți nevoie de ajutor?

Vorbeste cu un om

Acest ghid vă va arăta cum să descărcați o aplicație din Magazinul Google Play care nu este disponibil în regiunea dvs..

În timp ce puteți descărca orice aplicație din orice regiune Play Store folosind această metodă, acest ghid va folosi descărcarea Zattoo dintr-o locație germană ca exemplu..

  1. Pe desktop și mobil, conectați-vă la locația VPN a Play Store din care doriți să descărcați de exemplu. Germania
  2. Pe desktop, accesați play.google.com și creați un cont nou. Dacă nu aveți un card de credit din locația din care doriți să descărcați, faceți acest lucru nu adăugați un card de credit.adăugați nou cont Google
  3. Pe desktop și pe mobil, treceți la nou cont Play Store pe care tocmai l-ați creat.schimbați conturile Google
  4. Reveniți pe Play Store și pe desktop căutați aplicația pe care doriți să o descărcați de exemplu. Zattoo
  5. Click pe Instalare și selectați dispozitivul mobil. Este posibil să fie nevoie să așteptați în timp ce noul dvs. cont se sincronizează pe desktop și mobil.instalați zattoo pe desktop
  6. Aplicația ar trebui să înceapă descărcarea pe dispozitivul dvs. mobil. Dacă nu, mergeți la  > Aplicatiile mele & jocuri INSTALATE. Aplicația ar trebui să înceapă descărcarea.
  7. Utilizați aplicația ca în mod normal.

Pentru cele mai bune rezultate, ExpressVPN recomandă conectarea la locația VPN a Play Store-ului de la care ai descărcat inainte de utilizați aplicația.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me