Cara memuat turun apl dari Google Play Store tidak tersedia di rantau anda

terjebak memerlukan bantuan

Terperangkap dan memerlukan bantuan?

Bercakap dengan Manusia

Panduan ini akan menunjukkan kepada anda cara memuat turun aplikasi dari Gedung Google Play yang tidak tersedia di rantau anda.

Walaupun anda boleh memuat turun sebarang aplikasi dari mana-mana rantau Play Store menggunakan kaedah ini, panduan ini akan menggunakan memuat turun Zattoo dari lokasi Jerman sebagai contoh.

  1. Pada desktop dan mudah alih, sambung ke lokasi VPN Store Play yang anda mahu muat turun dari contohnya. Jerman
  2. Pada desktop, pergi ke play.google.com dan buat akaun baru. Jika anda tidak mempunyai kad kredit dari lokasi yang anda mahu muat turun dari, lakukan tidak tambah kad kredit.tambah akaun google baharu
  3. Pada desktop dan mudah alih, beralih ke akaun Play Store baharu yang baru anda buat.menukar akaun google
  4. Kembali ke Gedung Play desktop dan cari aplikasi yang ingin anda muat turun contohnya. Zattoo
  5. Klik pada Pasang dan pilih peranti mudah alih anda. Anda mungkin perlu menunggu sementara akaun baru anda disegerakkan di desktop dan mudah alih.memasang zattoo di desktop
  6. Aplikasi ini harus dimuat turun di peranti mudah alih anda. Jika tidak, pergi ke  > Aplikasi saya & permainan INSTALLED. Aplikasi ini harus dimuat turun.
  7. Gunakan aplikasi seperti biasa.

Untuk hasil terbaik, ExpressVPN menyarankan agar menyambung ke lokasi VPN Store Play yang anda muat turun dari sebelum ini anda menggunakan aplikasinya.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me