Progresul conexiunii a rămas la jumătatea drumului

Dacă vă conectați la o locație a serverului, este posibil vedeți progresul conexiunii dvs. blocat la jumătatea drumului pentru o perioadă lungă de timp:


Aplicația ExpressVPN este blocată în timp ce încercați să vă conectați.

Dacă vedeți că se întâmplă asta:

 1. Dacă vă aflați într-o locație cu probleme de conectivitate VPN cunoscute, așteptați în jur de 30 de secunde finalizarea conexiunii. Dacă acest lucru nu funcționează, încercați conectarea la o altă locație.
 2. Deconectați ExpressVPN de pe dispozitiv și încearcă să accesează Internetul. Dacă întâmpinați probleme de conexiune în timp ce sunteți deconectat de la VPN, problema se află în conexiunea de internet de bază pe care o utilizați.
 3. Ieșiți (sau ieșiți) ExpressVPN de pe dispozitiv și apoi redeschide aplicația. Încercați să vă conectați la o altă locație a serverului după relansarea aplicației. Dacă vă puteți conecta la o altă locație, încercați din nou să vă conectați la locația inițială. Dacă întâmpinați o problemă, ar putea exista o problemă cu locația inițială la care ați încercat să vă conectați.
 4. Repornire dispozitivul tau și relansează ExpressVPN. Încercați să vă conectați la o altă locație a serverului după relansarea aplicației. Dacă vă puteți conecta la o altă locație, încercați din nou să vă conectați la locația inițială. Dacă întâmpinați o problemă, ar putea exista o problemă cu locația inițială la care ați încercat să vă conectați.
 5. Conectați-vă la contul dvs. ExpressVPN, Selectați Configurați ExpressVPN pentru a descărca cea mai recentă versiune a ExpressVPN. Apoi, configurați-vă aplicația ExpressVPN și apoi conectați-vă la o locație a serverului.
 6. Verificați dacă licența dvs. a expirat. Pentru ajutor, consultați acest ghid privind reactivarea unei licențe sau a unui abonament expirat.

În timp ce efectuați acești pași, puteți contacta echipa de asistență ExpressVPN pentru asistență directă în orice moment.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map