Imposibil să trimiteți e-mail în timp ce sunteți conectat la VPN

daca tu nu pot trimite e-mailuri când sunteți conectat la VPN, S-ar putea să se datoreze faptului că aplicația dvs. client de e-mail utilizează portul TCP 25, care este blocat în rețeaua ExpressVPN pentru a preveni spam-ul. Acest lucru se poate întâmpla în special cu aplicațiile de e-mail vechi. Pentru a rezolva problema:


 • Permiteți accesul la rețeaua locală. Acest lucru se poate face în aplicația ExpressVPN după cum urmează:
  • ferestre: Mergi la Opțiuni General apoi bifează caseta „Permite accesul la dispozitivele de rețea locale, cum ar fi partajarea rețelei sau imprimante.”
  • Mac: Mergi la  > Preferințe General apoi bifează caseta „Permite accesul la dispozitivele de rețea locale, cum ar fi partajarea rețelei sau imprimante.”
 • În aplicația ExpressVPN, accesați Setări (Windows) sau Preferințe (Mac) > General > Tunel Split. Click pe Setări și setați clientul de e-mail pe care îl utilizați pentru a NU utiliza VPN.

Dacă pașii de mai sus nu funcționează, este posibil să fie necesar:

 • Comutați la un client de e-mail mai nou cum ar fi Outlook sau Thunderbird sau configurați manual clientul dvs. de e-mail pentru a utiliza portul 587 în locul portului 25. Utilizatorii Outlook vor trebui să selecteze tipul de conexiune criptată pentru serverul de ieșire înainte de a introduce 587 pentru numărul de port serverul de ieșire (SMTP). Vezi detalii aici.
 • Deconectați-vă de la ExpressVPN pentru a accesa e-mailul dvs. Acest lucru poate fi necesar dacă utilizați serverul de e-mail al ISP-ului dvs. și blochează traficul prin e-mail provenind din afara rețelei proprii.
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map