Cum se utilizează Blocarea rețelei

Network Lock este comutatorul de ucidere ExpressVPN și este conceput pentru a vă proteja confidențialitatea pe internet. Citiți mai departe pentru a afla ce face și cum funcționează.

Notă: Blocarea rețelei este disponibilă doar în aplicațiile ExpressVPN pentru:

  • Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 și Windows 10
  • Mac OS X 10.10 (Yosemite), Mac OS X 10.11 (El Capitan), macOS 10.12 (Sierra), macOS 10.13 (Sierra Alta), macOS 10.14 (Mojave) și macOS 10.15 (Catalina)
  • Linux 1.4 și mai nou
  • Routere (toate versiunile)

Pentru a afla despre o protecție similară pentru Android, vizitați această pagină.

Cum funcționează blocarea rețelei?

Un VPN criptează și ascunde traficul de rețea de la terți. Cu toate acestea, chiar și cele mai bune conexiuni VPN pot eșua, lăsând expus traficul dvs. pe internet.

Network Lock rezolvă această problemă prin oprirea automată a traficului de la intrarea sau părăsirea dispozitivului dvs. dacă sunteți deconectat de la o locație a serverului VPN. Acest lucru împiedică traficul dvs. de rețea să fie expus ochilor induriști Citiți mai multe despre Blocarea rețelei.

Când este activ Blocarea rețelei?

Blocarea rețelei devine activă imediat ce încercați să vă conectați la o locație a serverului VPN și va rămâne activ până când alegeți să vă deconectați.

Aceasta înseamnă că, dacă conexiunea VPN scade din orice motiv, Blocarea rețelei va angaja imediat și va bloca orice trafic de internet către sau de pe dispozitiv. Traficul va rămâne blocat până la restabilirea conexiunii VPN.

Următorul tabel este un rezumat al scenariilor când Blocarea rețelei este activă sau inactivă.

tabel care arată când Network Lock este activ

* Poate dura câteva secunde pentru ca blocarea rețelei să devină activă în timp ce VPN se află în starea „Conectare…”.

Cum dezactivați blocarea rețelei

Utilizați instrucțiunile următoare pentru a dezactiva blocarea rețelei. Când Blocarea rețelei este dezactivată, traficul dvs. de internet nu va fi blocat chiar dacă conexiunea VPN scade, astfel încât traficul dvs. în acele momente să nu mai poată fi criptat și securizat..

Consultați instrucțiuni pentru:
Pentru aplicația Windows versiunea 6.0 și mai nouă
Pentru aplicația Mac versiunea 6.1 și versiuni ulterioare
Pentru aplicația Linux versiunea 1.4 și mai nouă

Pentru aplicația Windows versiunea 6.0 și versiuni ulterioare

După deconectarea de la VPN, faceți clic pe butonul meniu hamburger (≡), apoi apasa Opțiuni.

Selectați opțiunile din meniul aplicației ExpressVPN pentru Windows.

În General fila, debifează cutia pentru Opriți tot traficul de internet dacă VPN se deconectează pe neașteptate. Clic O.K.

Dezactivați blocarea rețelei Windows.

Pentru aplicația Mac versiunea 6.1 și versiuni ulterioare

După deconectare de la VPN, faceți clic pe Opțiuni (≡), apoi apasa Preferințe.

Preferințe deschise pe aplicația Mac ExpressVPN.

În General fila, debifează cutia pentru Opriți tot traficul pe internet dacă VPN se deconectează pe neașteptate, apoi ieșiți din meniu.

Blocarea rețelei dezactivată în aplicația ExpressVPN Mac.

Network Lock este dezactivat.

Pentru a activa din nou blocarea rețelei, reveniți la General fila din Preferințe meniu și bifează din nou caseta.

Pentru aplicația Linux versiunea 1.4 și versiuni ulterioare

În primul rând, asigurați-vă că sunteți deconectat de la VPN. Tip:

expresvpn deconectare

Apoi tastați:

preferințele expresvpn au setat rețeaua de blocare

Blocarea rețelei este încă activată / dezactivată

În primul rând, verificați dacă sunteți nu conectat la o locație VPN și efectuați pașii evidențiați mai sus.

Al doilea, reporniți dispozitivul și reporniți ExpressVPN.

Dacă găsiți că Blocarea rețelei este încă activată după ce l-ați dezactivat sau dezactivat după ce l-ați activat, urmați pașii de mai jos.

Pentru ferestre (în timp ce funcționează ca administrator):

  1. Ctrl + Alt + Ștergere
  2. Selectați „Task Manager”
  3. Selectați „Servicii”
  4. Faceți clic dreapta pe „ExpressVpnService”
  5. Faceți clic pe „Stop”
  6. Faceți clic dreapta pe „ExpressVpnService”
  7. Faceți clic pe „Start”
  8. Relansați ExpressVPN

Pentru Mac:

  1. Folosiți Căutarea Spotlight pentru a găsi „Monitor de activitate”
  2. Selectați „ExpressVPN”
  3. Faceți clic pe pictograma „Forță părăsire”.
  4. Relansați ExpressVPN

Cum să vă accesați dispozitivele de rețea locale în timp ce Network Lock este activat

Este posibil să utilizați Blocarea rețelei și să mențineți accesul la dispozitivele de rețea locale.

Pentru aceasta, consultați instrucțiunile de mai jos pentru sistemul de operare.
Pentru aplicația Windows versiunea 5.2 și mai nouă
Pentru aplicația Mac versiunea 6.1 și versiuni ulterioare
Pentru aplicația Linux versiunea 1.4 și mai nouă

Pentru aplicația Windows versiunea 5.2 și mai nouă

  1. Click pe Opțiuni (…)
  2. În General tab, căutați Blocare de rețea secțiune
  3. Bifează caseta de lângă Activați blocarea rețelei (comutatorul de ucidere prin Internet) și Permiteți accesul la dispozitivele de rețea locale, cum ar fi partajarea rețelei sau imprimanteferestre-rețea-blocare
  4. Clic O.K

Pentru aplicația Mac versiunea 6.1 și mai nouă

  1. Click pe Opțiuni (), apoi apasa Preferințe
  2. În General tab, căutați Blocare de rețea secțiune
  3. Bifează caseta de lângă Opriți tot traficul pe internet dacă VPN se deconectează pe neașteptate și Permiteți accesul la dispozitivele din rețeaua localăSetările Network Lock pentru aplicația ExpressVPN Mac.
  4. Ieșiți din meniu

Pentru aplicația Linux versiunea 1.4 și mai nouă

În mod implicit, veți putea accesa dispozitivele de rețea locale în timp ce Network Lock este activat.

Dacă doriți să blocați accesul la dispozitivele de rețea locale în timp ce Network Lock este activat, tastați:

preferințele expresvpn setate Network_lock strict

Pentru a reveni la setarea implicită care permite accesul la rețeaua locală, tastați:

Preferințele expresvpn setează rețeaua de blocare implicită

Pentru a dezactiva blocarea rețelei, introduceți:

preferințele expresvpn au setat rețeaua de blocare

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me