Utilizați testul nostru de viteză pentru vitezele VPN care se aprind de pe Windows și Mac OS

După cum ați observat, am lansat o nouă funcție de testare a vitezei în aplicațiile noastre pentru Windows și Mac OS.

Obțineți la maxim ExpressVPN folosind testul de viteză pentru a găsi cea mai bună locație pentru dvs..

Cine știe? Este posibil să existe o locație mai bună pentru server decât cea pe care o utilizați în prezent.

Pentru a rula testul, deschideți ExpressVPN pe computerul Windows sau Mac.

Pe ecranul de start, faceți clic pe butonul meniu hamburger (≡), apoi apasa Test de viteză.

Test de viteză ExpressVPN pentru Mac v7.

În ecranul Test de viteză, faceți clic pe Executați testul. Acest lucru va dura câteva minute, dar ar trebui să fie în valoare de așteptare.

Clic

(De asemenea, nu trebuie să așteptați finalizarea testelor; le puteți anula după ce testele de latență sunt terminate și folosiți aplicația pentru a vă conecta la o locație a serverului așa cum faceți în mod normal. Cu toate acestea, pentru cele mai bune rezultate, lăsați testul alerga-i cursul.)

Cum să interpretați rezultatele testelor de viteză

Măsurile testelor de viteză Latență și Viteza de descărcare, apoi combină cele două într-un singur număr numit Indicele de viteză. Puteți sorta rezultatele dvs. făcând clic pe anteturile din coloane.

  1. Latență este o măsură a cât timp durează pentru a obține date de la computer la serverul VPN, măsurat în milisecunde. Cu cât este mai mic, cu atât mai bine. În general, cu cât este mai departe serverul, cu atât latenta va fi mai mare. Veți dori ca durata mai mică să fie mai mică, deoarece indică faptul că datele dvs. au făcut cea mai scurtă rută posibilă.
  2. Viteza de descărcare măsoară câte date au fost transferate pe secundă (măsurate în Megabiți pe secundă). Cu cât este mai înalt, cu atât mai bine.
  3. Indicele de viteză este o combinație de latență și viteză de descărcare. Cu cât este mai înalt, cu atât mai bine.

Cum să vă folosiți rezultatele testului de viteză

Acum este timpul să vă folosiți rezultatele testelor de viteză! Locația cu cel mai mare index de viteză este probabil să fie cea mai potrivită pentru navigarea web generală.

Cu toate acestea, în unele cazuri este posibil să doriți să accesați site-uri web în anumite țări. Dacă da, veți dori să alegeți serverul cu cel mai mare index de viteză din țara respectivă.

De exemplu, dacă încercați să vă conectați la un site web din S.U.A., atunci veți dori să vă conectați la serverul american care a returnat cel mai mare index de viteză. Pentru testul de viteză din captură de ecran, acesta ar fi „SUA – Los Angeles”.

Cum să găsiți cele mai rapide locații la care să vă conectați, folosind rezultatele testelor de viteză.

Pentru comoditate, aplicația va aminti câștigătorul testului de viteză și va aminti și ultimele trei servere la care v-ați conectat. Puteți accesa cele din partea stângă a ecranului.

Dă-i un vârtej!

Încercați singur: executați un test de viteză și conectați-vă la server cu cel mai bun index de viteză. Și spuneți-ne în comentarii cum funcționează pentru dvs. – obțineți viteze mai bune?

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să trimiteți un e-mail sau să discutați cu noi și vă vom ajuta să alegeți o locație.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me