ExpressVPN lansează aplicații și extensii de browser în peste o duzină de limbi


Confidențialitatea și securitatea online sunt drepturi fundamentale indiferent de limba în care vorbiți.

Acesta este motivul pentru care ExpressVPN este mândru să spună că noi oferim acum aplicații și extensii de browser în mai mult de zeci de limbi.

Aplicațiile noastre pentru Windows, Android și iOS au fost actualizate recent pentru a accepta mai multe limbi, la fel ca extensiile de browser pentru Chrome și Firefox. În funcție de platformă, acestea pot include daneza, olandeză, finlandeză, franceză, germană, italiană, japoneză, coreeană, norvegiană, poloneză, portugheză, rusă, spaniolă, suedeză, thailandeză și turcă.

Aceasta a venit după o inițiativă ambițioasă de a traduce site-ul nostru web. Astăzi, aproape toate cele mai populare secțiuni ale site-ului nostru web au fost puse la dispoziție în unele sau în toate aceste limbi.

Mai multe limbi pe mai multe dispozitive

Am parcurs un drum lung, dar aceasta este o lucrare în derulare: nu fiecare platformă are acces la toate limbile de mai sus, iar asistența multilingvă este încă dezvoltată pentru aplicația noastră Mac. Dar ne-am angajat să extindem opțiunile de limbă pentru a face serviciul nostru mai accesibil pentru utilizatorii internaționali.

Dacă descărcați recent una dintre aplicațiile acceptate, limba va fi implicită în limba curentă a dispozitivului. Utilizatorii pot schimba cu ușurință limbile în cadrul setărilor aplicației.

Pentru detalii despre schimbarea limbii, consultați paginile noastre de asistență pentru extensiile Windows, Android, iOS și browser. Este posibil să fie necesar să actualizați aplicația sau extensia browserului la cea mai recentă versiune pentru a accesa toate limbile acceptate.

ExpressVPN caută întotdeauna modalități de îmbunătățire a experienței de utilizare a unui VPN. Extinderea alegerii limbii a devenit o parte cheie a acestui efort.

Vă rugăm să ne cunoaștem gândurile în comentarii. Și, dacă vi se potrivește, încercați o altă limbă în aplicația ExpressVPN sau în extensia browserului. Sperăm că vă va îmbunătăți experiența.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map