Este oficial: ExpressVPN este numărul 1 pentru viteză

ExpressVPN este cel mai rapid VPN

Într-o recenzie independentă, BestVPN.com a testat 15 servicii VPN într-o serie de teste de viteză controlate. Testul a confirmat ExpressVPN drept cel mai rapid VPN, învingând locul 2 cu aproape 4 Mbit / secundă la momentul scrierii.

ExpressVPN este cel care înregistrează vitezaExpressVPN este cel mai bun raport al testului de viteză BestVPN.com.

Metodologia testului de viteză științifică

BestVPN.com s-a conectat la mai multe VPN-uri prin intermediul serverelor de date din S.U.A., Marea Britanie, Australia și Hong Kong). Pachetele de date identice au fost transferate între servere folosind diferite servicii VPN și toate vitezele de transfer au fost monitorizate și mediate.

Testul de viteză continuu este conceput pentru a acorda prioritate coerenței vitezei VPN și stabiliți un punct de referință pentru a compara toate VPN-urile pe un teren de joc egal. Folosind transferuri de date statice și controlate asigură un rezultat precis al vitezei, testul BestVPN.com elimină variabilele temporare din procesul de testare care ar putea afecta viteza internetului – cum ar fi conexiunile Wi-Fi la domiciliu și la birou și datele din cache-ul local.

Până acum, BestVPN.com a finalizat peste 18.500 de teste individuale și mai multe rulează în fiecare zi. Pentru cei interesați, BestVPN.com actualizează zilnic rezultatele.

Cine este BestVPN.com?

BestVPN.com este un site de revizuire care își propune să evidențieze cele mai bune servicii VPN prin recenzii și testări amănunțite. Ca parte a acestui obiectiv, găzduiesc în prezent premii care permit publicului să voteze VPN-ul lor preferat.

Pe lângă recenzii și teste rapide, BestVPN.com creează conținut pentru a informa utilizatorii despre problemele de securitate și beneficiile confidențialității.

Viteza de care ai nevoie, ori de câte ori vrei

La ExpressVPN, știm că, pe lângă confidențialitate și securitate, viteza VPN este o problemă de vârf pentru utilizatorii de internet.

O VPN premium ar trebui să-ți amplifice experiența pe internet fără a-ți afecta capacitatea de a face lucrurile pe care le dorești online, cum ar fi:

  • Navigare rapidă
  • Distribuire a unui fisier
  • Transmitere video ultra HD

ExpressVPN medie 39,48 Mbit / s peste 7 zile, ceea ce este suficient de rapid pentru chiar fluxurile Ultra HD Netflix.

  • 0,5 Megabiți pe secundă – Viteza de conectare în bandă largă necesară
  • 1,5 Megabiți pe secundă – Viteza recomandată de conectare în bandă largă
  • 3,0 Megabiți pe secundă – Recomandat pentru calitate SD
  • 5.0 Megabits pe secundă – Recomandat pentru calitate HD
  • 25 Megabiti pe secundă – Recomandat pentru calitate Ultra HD

Testăm continuu aplicațiile și serverele ExpressVPN pentru a asigura cea mai bună viteză pentru lucrurile care contează pentru a vă putea bucura de internet așa cum trebuie.

Obțineți cel mai rapid VPN de pe piață

Dacă doriți toate avantajele de securitate și locație ale unui VPN, ExpressVPN este în mod constant cel mai rapid VPN de acolo, cu viteze care vă permit să mergeți în afacerea dvs. de internet, de obicei, cu protecție VPN.

Feedback pentru noi?

Ați folosit recent aplicațiile ExpressVPN? Ne-ar plăcea să aflăm despre experiențele dvs. cu viteza sau serviciul în general. Lasă-ne un comentariu mai jos sau contactează un om real prin chat live!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me