Care este locația inteligentă a ExpressVPN și când ar trebui să o utilizați?

Funcția inteligentă de locație inteligentă a ExpressVPN este un instrument încorporat chiar în aplicație, care va alege întotdeauna cea mai bună locație VPN pentru dvs..

Locația inteligentă folosește un algoritm inteligent (pregătit de echipa noastră de încântătoare) pentru a clasifica locațiile VPN folosind valori precum viteza de descărcare, latența și distanța.

Dacă doriți să vă conectați rapid, iar viteza fulgerului este prioritatea dvs., utilizarea Smart Location va elimina ghicitul și vă va asigura exact experiența pe care o căutați.

Când ar trebui să folosesc Locația inteligentă?

Cel mai bun lucru despre Locația inteligentă este că funcționează doar.

Nu contează unde vă aflați: Locația inteligentă vă va oferi cea mai rapidă și mai fiabilă locație VPN pentru dvs..

O mulțime de factori intră în joc atunci când încercați să alegeți locația VPN ideală pentru situația dvs. și nu este vorba doar de locul în care vă aflați. De exemplu, un utilizator pe AT&Este posibil ca T în New York să nu aibă aceleași cerințe de conexiune ca un alt utilizator din New York care se întâmplă să fie pe Verizon.

În loc să derulați toate locațiile ExpressVPN care caută cea mai bună conexiune, de ce să nu lăsați Locația inteligentă să o facă pentru dvs.?

Nu este nevoie să ne gândim la asta. Lasă aplicația să facă ridicarea grea, să stea pe spate și să te bucuri de un internet securizat cu cea mai bună viteză posibilă.

Ce este mai mult, folosind Locația inteligentă este simplu.

Cum folosesc Locația inteligentă?

Pentru a vă conecta utilizând Smart Location în aplicațiile Windows, Mac, Android sau iOS, trebuie doar să faceți clic sau să apăsați pe butonul VPN ON.

Captura de ecran a butonului Smart Location ExpressVPN

Asta e. Doar faceți clic pe butonul mare și sunteți totul setat!

Locația inteligentă a fost creată special pentru cei care nu necesită niciun server în special și doresc doar cea mai bună conexiune-de fiecare data.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me