Acum pe ExpressVPN: Conectați 5 dispozitive simultan

expressvpn-cyber-m

Ai cerut mai multe și te-am auzit. ExpressVPN este încântat să anunțe că ne schimbăm politica cu dispozitive multiple cinci conexiuni simultane pe abonament.

Fiecare abonament ExpressVPN a fost întotdeauna destinat să răspundă nevoilor unui singur utilizator, dar înțelegem că limita noastră anterioară de trei conexiuni nu a ținut pasul cu așteptările moderne pentru numărul de dispozitive conectate la internet.

Această nouă politică vă va ajuta să vă asigurați că puteți continua să vă bucurați confidențialitate și securitate ai ajuns să cunoști și să iubești pe toate platformele pe care le deții, acum și în viitor.

Mai multe conexiuni pentru toate dispozitivele tale

Astăzi, ExpressVPN oferă aplicații ușor de utilizat pentru Windows, Mac, Android, iOS și Linux, iar de-a lungul anilor, ne-am extins serviciile pentru a include o serie de alte dispozitive.

Ca întotdeauna, utilizatorii sunt încurajați să instaleze ExpressVPN pe oricâte dispozitive doresc, în orice moment. Nu există nicio limită la instalații, ci doar la conexiuni simultane.

Cei care au nevoie să utilizeze ExpressVPN pe mai mult de cinci dispozitive simultan pot achiziționa o licență suplimentară, sau mai bine, trebuie să instaleze aplicația noastră pentru routere și să protejeze fiecare dispozitiv din casa ta chiar de la sursă – chiar și pe cele care nu pot fi capabil să instaleze aplicații ExpressVPN, cum ar fi dispozitive IoT, anumite televizoare inteligente și console de jocuri.

ExpressVPN ascultă feedbackul dvs. și căutăm întotdeauna modalități de îmbunătățire. Vă rugăm să păstrați aceste comentarii. Și dacă ai avut nevoie de mai multe conexiuni, te-am acoperit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me